


Lahnahodaria puraistuasi mökkirannan kalasaalis näyttäytyy aivan uudessa valossa – savulahnaskagen ja parsa ovat lyömätön yhdistelmä
30 min
Tarjoa kuumat koirat vaihteeksi parsalla ja savulahnatäytteellä höystettyinä. Katso herkullisten lahnahodarien resepti!
Reseptin ainekset
4 annosta
250 g
savulahnaa puhdistettuna
1 dl
ranskankermaa
1 dl
majoneesia
1 rkl
sitruunan mehua
1 rkl
hienonnettua tilliä
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
8
hot dog -sämpylää
1 npu
parsaa
Lahnahodarit valmistuvat näin:
- Sekoita savulahna, ranskankerma, majoneesi, sitruunamehua ja hienonnettu tilli keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla ja siirrä jääkaappiin odottamaan.
- Poista parsoista puinen kantaosa ja kuori tarvittaessa. Kiehauta tai grillaa parsat ja paahda sämpylät.
- Asettele pari parsaa jokaisen sämpylän sisälle ja lusikoi savulahnatahnaa päälle. Nauti lahnahodarit heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat