Lahnahodaria puraistuasi mökkirannan kalasaalis näyttäytyy aivan uudessa valossa – savulahnaskagen ja parsa ovat lyömätön yhdistelmä
30 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
Tarjoa kuumat koirat vaihteeksi parsalla ja savulahnatäytteellä höystettyinä. Katso herkullisten lahnahodarien resepti!
0
Kuvat
Julkaistu 14.6.2021

Lahnahodaria puraistuasi mökkirannan kalasaalis näyttäytyy aivan uudessa valossa – savulahnaskagen ja parsa ovat lyömätön yhdistelmä
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 250 gsavulahnaa puhdistettuna
- 1 dlranskankermaa
- 1 dlmajoneesia
- 1 rklsitruunan mehua
- 1 rklhienonnettua tilliä
- ½ tlsuolaa
- ¼ tlmustapippuria
- 8hot dog -sämpylää
- 1 npuparsaa
Lahnahodarit valmistuvat näin:
- Sekoita savulahna, ranskankerma, majoneesi, sitruunamehua ja hienonnettu tilli keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla ja siirrä jääkaappiin odottamaan.
- Poista parsoista puinen kantaosa ja kuori tarvittaessa. Kiehauta tai grillaa parsat ja paahda sämpylät.
- Asettele pari parsaa jokaisen sämpylän sisälle ja lusikoi savulahnatahnaa päälle. Nauti lahnahodarit heti.

Särkihodari on uusi pikaruokaherkku – tätä maistettuasi et enää kaipaa perinteisiä hot dogeja!
Kotivinkki

Ruokaisa luonnonkala-pastasalaatti hurmaa kesäisillä mauillaan – luonnonkalasäilyke on oiva vaihtoehto purkkitonnikalalle
Maku

Mausta ja paista! Rapeat pikkuahvenet ovat helppo sormiruoka aloittelevalle kalankäsittelijälle – poimi kokki Henrik Rehbinderin resepti
Maku

Herkkupaloja pursuava kalalautanen on alkupalapöydän jalokivi – tyylikkään kokonaisuuden yllätys on raikas kermaviilipannacotta
Kotivinkki

Särkisäilyke on mainio täsmäherkku pastaan, pizzaan ja leivälle – näin teet purkkikalaa helposti itse!
Kotivinkki

Porkkanahodarit – hykerryttävän herkullinen vegevaihtoehto haastaa perinteiset kuumat koirat
Maku

Parhaat hot dog -sämpylät
Maku

Kurkkusalaatti – suosikkilisukkeen pikaversio on valmis pöytään jo samana päivänä
Maku