Kotivinkki

Lahnahodaria puraistuasi mökkirannan kalasaalis näyttäytyy aivan uudessa valossa – savulahnaskagen ja parsa ovat lyömätön yhdistelmä

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
Tarjoa kuumat koirat vaihteeksi parsalla ja savulahnatäytteellä höystettyinä. Katso herkullisten lahnahodarien resepti!
0
0
Julkaistu 14.6.2021


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 250 gsavulahnaa puhdistettuna
  • 1 dlranskankermaa
  • 1 dlmajoneesia
  • 1 rklsitruunan mehua
  • 1 rklhienonnettua tilliä
  • ½ tlsuolaa
  • ¼ tlmustapippuria
  • 8hot dog -sämpylää
  • 1 npuparsaa
Tulosta

Lahnahodarit valmistuvat näin:

  1. Sekoita savulahna, ranskankerma, majoneesi, sitruunamehua ja hienonnettu tilli keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla ja siirrä jääkaappiin odottamaan.
  2. Poista parsoista puinen kantaosa ja kuori tarvittaessa. Kiehauta tai grillaa parsat ja paahda sämpylät.
  3. Asettele pari parsaa jokaisen sämpylän sisälle ja lusikoi savulahnatahnaa päälle. Nauti lahnahodarit heti.
Kommentoi »