Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kyssäkaaliraastepihvit

30 min

Raasta kyssäkaali kasvispihveihin ja lopputulos on ihanan mehevä! Näissä kyssäkaalipihveissä on lämmin intialainen maku. 

11.1.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
1 dl
kermaviiliä
2 kpl
munaa
1 dl
korppujauhoja
1 kpl
sipulia
1 rkl
rypsiöljyä
1 tl
juustokuminaa
1 tl
garam masalaa
1/2 tl
currya
1/4 tl
kurkumaa
1 kpl
kyssäkaalia (5 dl hienoksi raastettuna)
1 tl
suolaa
2 tl
siirappia (vaaleaa, tai hunajaa)
Paistamiseen
1 rkl
voita
1 rkl
rypsiöljyä

Kyssäkaalipihvit – ohje:

Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy pannulla, lisää sipulisilppu, juustokumina, garam masala, curry ja kurkuma. Kuullota sipuli pehmeäksi. 

Sekoita korppujauho- ja sipuliseos kaaliraasteen joukkoon. Mausta suolalla ja hunajalla tai siirapilla.

Kuumenna lettupannulla kerrallaan pieni määrä voita ja öljyä. Lusikoi päälle kaaliseosta. Paista pihvit kypsiksi keskilämmöllä molemmin puolin. Paistoaika on noin 4 minuuttia/puoli.

Kyssäkaalipihvien lisäkkeeksi sopivat esimerkiksi mangochutney ja pelkkä jogurtti tai kurkkuraita.  

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt