4,2(5)
Kyssäkaaliraastepihvit
Kasvis
30 min
Raasta kyssäkaali kasvispihveihin ja lopputulos on ihanan mehevä! Näissä kyssäkaalipihveissä on lämmin intialainen maku. 
11.1.2017
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
1 dlkermaviiliä
2 kplmunaa
1 dlkorppujauhoja
1 kplsipulia
1 rklrypsiöljyä
1 tljuustokuminaa
1 tlgaram masalaa
1/2 tlcurrya
1/4 tlkurkumaa
1 kplkyssäkaalia (5 dl hienoksi raastettuna)
1 tlsuolaa
2 tlsiirappia (vaaleaa, tai hunajaa)
Paistamiseen
1 rklvoita
1 rklrypsiöljyä

Kyssäkaalipihvit – ohje:

Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy pannulla, lisää sipulisilppu, juustokumina, garam masala, curry ja kurkuma. Kuullota sipuli pehmeäksi. 

Sekoita korppujauho- ja sipuliseos kaaliraasteen joukkoon. Mausta suolalla ja hunajalla tai siirapilla.

Kuumenna lettupannulla kerrallaan pieni määrä voita ja öljyä. Lusikoi päälle kaaliseosta. Paista pihvit kypsiksi keskilämmöllä molemmin puolin. Paistoaika on noin 4 minuuttia/puoli.

Kyssäkaalipihvien lisäkkeeksi sopivat esimerkiksi mangochutney ja pelkkä jogurtti tai kurkkuraita.  

2 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo