


Kyssäkaaliraastepihvit
30 min
Raasta kyssäkaali kasvispihveihin ja lopputulos on ihanan mehevä! Näissä kyssäkaalipihveissä on lämmin intialainen maku.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 dl
kermaviiliä
2 kpl
munaa
1 dl
korppujauhoja
1 kpl
sipulia
1 rkl
rypsiöljyä
1 tl
juustokuminaa
1 tl
garam masalaa
1/2 tl
currya
1/4 tl
kurkumaa
1 kpl
kyssäkaalia (5 dl hienoksi raastettuna)
1 tl
suolaa
2 tl
siirappia (vaaleaa, tai hunajaa)
Paistamiseen
1 rkl
voita
1 rkl
rypsiöljyä
Kyssäkaalipihvit – ohje:
Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy pannulla, lisää sipulisilppu, juustokumina, garam masala, curry ja kurkuma. Kuullota sipuli pehmeäksi.
Sekoita korppujauho- ja sipuliseos kaaliraasteen joukkoon. Mausta suolalla ja hunajalla tai siirapilla.
Kuumenna lettupannulla kerrallaan pieni määrä voita ja öljyä. Lusikoi päälle kaaliseosta. Paista pihvit kypsiksi keskilämmöllä molemmin puolin. Paistoaika on noin 4 minuuttia/puoli.
Kyssäkaalipihvien lisäkkeeksi sopivat esimerkiksi mangochutney ja pelkkä jogurtti tai kurkkuraita.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
