Kyssäkaaliraastepihvit
30 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
Raasta kyssäkaali kasvispihveihin ja lopputulos on ihanan mehevä! Näissä kyssäkaalipihveissä on lämmin intialainen maku.
KA
4.2
Kuvat
Julkaistu 11.1.2017

Kyssäkaaliraastepihvit
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 1 dlkermaviiliä
- 2 kplmunaa
- 1 dlkorppujauhoja
- 1 kplsipulia
- 1 rklrypsiöljyä
- 1 tljuustokuminaa
- 1 tlgaram masalaa
- 1/2 tlcurrya
- 1/4 tlkurkumaa
- 1 kplkyssäkaalia (5 dl hienoksi raastettuna)
- 1 tlsuolaa
- 2 tlsiirappia (vaaleaa, tai hunajaa)
Paistamiseen
- 1 rklvoita
- 1 rklrypsiöljyä
Kyssäkaalipihvit – ohje:
Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy pannulla, lisää sipulisilppu, juustokumina, garam masala, curry ja kurkuma. Kuullota sipuli pehmeäksi.
Sekoita korppujauho- ja sipuliseos kaaliraasteen joukkoon. Mausta suolalla ja hunajalla tai siirapilla.
Kuumenna lettupannulla kerrallaan pieni määrä voita ja öljyä. Lusikoi päälle kaaliseosta. Paista pihvit kypsiksi keskilämmöllä molemmin puolin. Paistoaika on noin 4 minuuttia/puoli.
Kyssäkaalipihvien lisäkkeeksi sopivat esimerkiksi mangochutney ja pelkkä jogurtti tai kurkkuraita.