Maku

Kyssäkaaliraastepihvit

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
Raasta kyssäkaali kasvispihveihin ja lopputulos on ihanan mehevä! Näissä kyssäkaalipihveissä on lämmin intialainen maku. 
KA
4.2
1
Julkaistu 11.1.2017


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 1 dlkermaviiliä
  • 2 kplmunaa
  • 1 dlkorppujauhoja
  • 1 kplsipulia
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 tljuustokuminaa
  • 1 tlgaram masalaa
  • 1/2 tlcurrya
  • 1/4 tlkurkumaa
  • 1 kplkyssäkaalia (5 dl hienoksi raastettuna)
  • 1 tlsuolaa
  • 2 tlsiirappia (vaaleaa, tai hunajaa)

Paistamiseen

  • 1 rklvoita
  • 1 rklrypsiöljyä
Tulosta

Kyssäkaalipihvit – ohje:

Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy pannulla, lisää sipulisilppu, juustokumina, garam masala, curry ja kurkuma. Kuullota sipuli pehmeäksi. 

Sekoita korppujauho- ja sipuliseos kaaliraasteen joukkoon. Mausta suolalla ja hunajalla tai siirapilla.

Kuumenna lettupannulla kerrallaan pieni määrä voita ja öljyä. Lusikoi päälle kaaliseosta. Paista pihvit kypsiksi keskilämmöllä molemmin puolin. Paistoaika on noin 4 minuuttia/puoli.

Kyssäkaalipihvien lisäkkeeksi sopivat esimerkiksi mangochutney ja pelkkä jogurtti tai kurkkuraita.  

1 kommentti