Kotivinkki

Kylmäsavulohitartar

0
0

Kylmäsavulohitartar

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 200 gkylmäsavulohta
  • 200 glohta
  • 1kypsä avocado
  • 1punasipuli
  • 1chilipalko
  • 1limetin mehu
  • ½ dloliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • rieskaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Leikkaa lohet ja avocado pieniksi kuutioiksi. Halkaise chilipalko ja poista siemenet. Kuori ja hienonna sipuli ja chili.

2. Kaada limetinmehu ja oliiviöljy lohi- ja avokadokuutioiden päälle. Sekoita chilit ja sipuli joukkoon. Maista ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

3. Nosta tartar tiiviissä, kannellisessa astiassa jääkaappiin. Anna tartarin makustua kylmässä hetki ennen tarjoilua.

4. Levitä tartaria rieskalle, rullaa ja leikkaa rieskasta sopivan kokoisia paloja.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä