


Jipii, vohveleita lounaaksi! Rapeat kvinoavohvelit täytetään hummuksella, fetalla ja kasviksilla
30 min
Nyt kaivetaan vohvelirauta kaapin kätköistä ja paistetaan pinaatilla rikastettuja kvinoavohveleita. Nappaa rapeiden vohvelien ohje! Resepti on gluteeniton.
Reseptin ainekset
2–4 annosta
2 dl
kvinoaa (esim. Rainingon lisukekvinoa)
4 palaa (40 g)
pakastepinaattia
100 g
fetajuustoa
1
valkosipulinkynsi
2
munaa
1 rkl
rypsiöljyä
1 tl
juustokuminaa
⅓ tl
suolaa
Täyte
1 prk
hummusta
100 g
fetajuustoa
150 g
kirsikkatomaatteja
½
kurkkua
rucolanversoja tai muita versoja
Kvinoavohvelit – ohje:
- Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Valuta siivilässä ja kumoa kulhoon.
- Lisää jäiset pinaattipalat ja anna niiden sulaa.
- Murustele feta kulhoon. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
- Lisää valkosipuli, munat, öljy, juustokumina ja suola. Sekoita huolellisesti.
- Kuumenna vohvelirauta ja voitele pinnat kevyesti öljyllä. Paista taikinasta neljä vohvelia.
- Murenna feta, puolita tomaatit ja leikkaa kurkku viipaleiksi.
- Täytä vohvelit hummuksella, fetalla ja kasviksilla.
Vinkki!
Voit paistaa vohvelitaikinasta myös pihvejä pannulla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat