Maku

Jipii, vohveleita lounaaksi! Rapeat kvinoavohvelit täytetään hummuksella, fetalla ja kasviksilla

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
Nyt kaivetaan vohvelirauta kaapin kätköistä ja paistetaan pinaatilla rikastettuja kvinoavohveleita. Nappaa rapeiden vohvelien ohje! Resepti on gluteeniton.
GL
0
0
Julkaistu 7.3.2023


Reseptin ainekset (2–4 annosta)

  • 2 dlkvinoaa (esim. Rainingon lisukekvinoa)
  • 4 palaa (40 g)pakastepinaattia
  • 100 gfetajuustoa
  • 1valkosipulinkynsi
  • 2munaa
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 tljuustokuminaa
  • ⅓ tlsuolaa

Täyte

  • 1 prkhummusta
  • 100 gfetajuustoa
  • 150 gkirsikkatomaatteja
  • ½kurkkua
  • rucolanversoja tai muita versoja
Tulosta

Kvinoavohvelit – ohje:

  1. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Valuta siivilässä ja kumoa kulhoon.
  2. Lisää jäiset pinaattipalat ja anna niiden sulaa.
  3. Murustele feta kulhoon. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
  4. Lisää valkosipuli, munat, öljy, juustokumina ja suola. Sekoita huolellisesti.
  5. Kuumenna vohvelirauta ja voitele pinnat kevyesti öljyllä. Paista taikinasta neljä vohvelia.
  6. Murenna feta, puolita tomaatit ja leikkaa kurkku viipaleiksi.
  7. Täytä vohvelit hummuksella, fetalla ja kasviksilla.

Vinkki!

Voit paistaa vohvelitaikinasta myös pihvejä pannulla.

Kommentoi »