Maku

Kvinoasalaatti & veriappelsiinivinegrette

40 min
4
0

Kvinoasalaatti & veriappelsiinivinegrette

KA
0
4
Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness
Tulosta
Mainos

Ainekset (1 annos)

Kvinoasalaatti

  • 2 dlkeitettyä kvinoaa
  • 2 dlpunaisia linssejä (esikeitettyjä)
  • 1/2 kplbataatti kuutioituna
  • 1 rklöljyä paistamiseen
  • 1/2 tlvalkosipulijauhetta
  • 1/2 tlluomuyrttisuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria (myllystä)
  • 1/2sitruunan mehu
  • 3 rkllaadukasta oliiviöljyä
  • 1 dltuoretta korianteria
  • 1 dlsipulia
  • 1 kplhalloumijuustoa paistettuna (paketti)

Vinegrette

  • 1 kplveriappelsiinin mehu
  • 1/2 tldijonsinappia
  • 1 rklRajamäen vaaleaa balsamietikkaa
  • 3 rkllaadukasta oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN

Huuhtele ja keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.

Huuhtele esikeitetyt linssit.

Kuori ja kuutioi bataatti, lämmitä uuni 200 asteeseen.

Mausta bataattikuutiot öljyllä, valkosipulijauheella, yrttisuolalla ja mustapippurilla.

Paahda bataattikuutioita uunissa kunnes ne ovat kypsyneet.

Silppua korianteri ja sipuli. Jäähdytä kvinoa ja bataattikuutiot. 

Lisää kvinoa, bataattikuutiot, linssit, sipuli ja korianteri kulhoon. Sekoita. Mausta sitruunamehulla ja öljyllä.

Paista halloumi. Valmista vinegrette. Tarjoile salaatti halloumin ja veriappelsiinivinegreten kanssa  

MITÄ PIDIT?
4