Maku

Kvinoasalaatti & veriappelsiinivinegrette

40 min
4
0

Kvinoasalaatti & veriappelsiinivinegrette

Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness
Tulosta
Mainos

Ainekset (1 annosta)

Kvinoasalaatti

  • 2 dlkeitettyä kvinoaa
  • 2 dlesikeitettyjä, punaisia linssejä
  • 1/2 kplbataatti kuutioituna
  • 1 rklöljyä paistamiseen
  • 0,5 tlvalkosipulijauhetta
  • 0,5 tlluomuyrttisuolaa
  • 0,5 tlmustapippuria myllystä
  • 0,5 kplsitruunan mehu
  • 3 rkllaadukasta oliiviöljyä
  • 1 dltuoretta korianteria
  • 1 dlsipulia
  • 1 kplHalloumi-juustoa paistettuna (paketti)

Vinegrette

  • 1 kplveriappelsiinin mehu
  • 0,5 tlDijon-sinappia
  • 1 rklRajamäen vaaleaa balsamietikkaa
  • 3 rkllaadukasta oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN

1. Huuhtele ja keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. 2. Huuhtele esikeitetyt linssit. 3. Kuori ja kuutioi bataatti, lämmitä uuni 200 asteeseen4. Mausta bataattikuutiot öljyllä, valkosipulijauheella, yrttisuolalla ja mustapippurilla. 5. Paahda bataattikuutioita uunissa kunnes ne ovat kypsyneet6. Silppua korianteri ja sipuli7. Jäähdytä kvinoa ja bataattikuutioit. 8. Lisää kvinoa, bataattikuutiot, linssit, sipuli ja korianteri kulhoon. Sekoita. 9. Mausta sitruunamehulla ja öljyllä. 10. Paista halloumi11. Valmista vinegrette12. Tarjoile salaatti halloumin ja vinegreten kanssa  

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä