


Kvinoasalaatti & veriappelsiinivinegrette
40 min
Reseptin ainekset
1 annos
Kvinoasalaatti
2 dl
keitettyä kvinoaa
2 dl
punaisia linssejä (esikeitettyjä)
1/2 kpl
bataatti kuutioituna
1 rkl
öljyä paistamiseen
1/2 tl
valkosipulijauhetta
1/2 tl
luomuyrttisuolaa
1/2 tl
mustapippuria (myllystä)
1/2
sitruunan mehu
3 rkl
laadukasta oliiviöljyä
1 dl
tuoretta korianteria
1 dl
sipulia
1 kpl
halloumijuustoa paistettuna (paketti)
Vinegrette
1 kpl
veriappelsiinin mehu
1/2 tl
dijonsinappia
1 rkl
Rajamäen vaaleaa balsamietikkaa
3 rkl
laadukasta oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
Huuhtele ja keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
Huuhtele esikeitetyt linssit.
Kuori ja kuutioi bataatti, lämmitä uuni 200 asteeseen.
Mausta bataattikuutiot öljyllä, valkosipulijauheella, yrttisuolalla ja mustapippurilla.
Paahda bataattikuutioita uunissa kunnes ne ovat kypsyneet.
Silppua korianteri ja sipuli. Jäähdytä kvinoa ja bataattikuutiot.
Lisää kvinoa, bataattikuutiot, linssit, sipuli ja korianteri kulhoon. Sekoita. Mausta sitruunamehulla ja öljyllä.
Paista halloumi. Valmista vinegrette. Tarjoile salaatti halloumin ja veriappelsiinivinegreten kanssa
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat