Puolita paprikat. Poista kanta, siemenkodat ja siemenkiinnikkeet.
Voitele uunivuoka kevyesti öljyllä ja nosta paprikanpuolikkaat vuokaan vieri viereen leikkauspinta alaspäin. Nosta vuoka uuniin 200-asteisen grillivastuksen alle noin 20 minuutiksi, tai kunnes paprikoiden kuoret ovat selvästi mustuneet.
Nosta paprikat vuoasta jäähtymään tukevaan muovipussiin. Nylje jäähtyneistä paprikoista kuoret mahdollisimman tarkkaan.
Huuhtele kvinoa kylmällä vedellä ja kumoa kattilaan. Lisää vettä ja keitä pakkauksen kypsäksi. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
Leikkaa kuoritut paprikat kuutioiksi ja sekoita kvinoan joukkoon. Murustele feta ja hienonna minttu salaatin joukkoon. Viimeistele salaatti sitruunamehulla.