Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kvinoa-porkkanapihvit

1 h 0 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 15 min

Mehevät kvinoa-porkkanapihvit maistuvat koko perheelle.

Reseptin ainekset
20 kpl
1 dl
kvinoaa
1 kg
porkkanoita
1 kpl
valkosipulinkynsi hienonnettuna
2 kpl
kananmunia
1½ dl
korppujauhoja
½ dl
tuoretta lehtipersilijaa hienonnettuna
1½ tl
jauhettua juustokuminaa eli jeeraa
1 tl
jauhettua korianteria
1/4 tl
cayennepippuria
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
Fetakastike
100 g
fetaa murennettuna
2 dl
turkkilaista jogurttia
2 rkl
sitruunan mehua
½ kpl
valkosipulin kynsi hienonnettuna
½ dl
tuoretta tilliä hienonnettuna
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Valmista kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja paloittele porkkanat. Keitä porkkanat kypsiksi ja kaada keitinvesi pois. Soseuta porkkanat sauvasekoittimella.

Sekoita keitetty kvinoa, porkkanasose, kananmunat ja korppujauhot. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli ja lehtipersilija sekä mausteet. Anna taikinan turvota 15min.

Valmista fetakastike murustamalla feta turkkilaisenjogurtin joukkoon. Lisää sitruunanmehi, hienonnettu valkosipuli ja mausteet. Sekoita ja anna maustua jääkaapissa pihvien paistamisen ajan.

Kuumenna pannulla tilkka öljyä. Laita taikinaa 2 rkl pannulle ja muotoile pihviksi. Paista pihvit keskilämmöllä molemmilta puolilta kullanruskeiksi.

Tarjoile kvinoa-porkkanapihvit salaatin ja fetakastikkeen kera.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt