Kuvat
Julkaistu 12.10.2009

Kuuma kerrosleipä
Reseptin ainekset (1 annosta)
- 40 gruispaahtoleipäviipaletta
- 2 rkltuorejuustoa
- 1 rklketsuppia
Täyte
- 2 kpljuustoa
- 2 kplkalkkunaleikkelettä
- 20 gpunaista paprikaa
Rakenna kerrosleipä. Voitele leivät tuorejuustolla tai margariinilla ja ketsupilla.
Nosta yhdelle leipäviipaleelle täytteet ja lopuksi toinen leipäviipale. Purista kiinni ja paahda vohveliraudan välissä noin 2 minuuttia, kunnes pinta on kauniisti ruskistunut.
Leikkaa halutessasi kuuma kerrosleipä kolmioiksi saksilla.
•Vaihtele täytteitä sen mukaan, mitä leikkeleitä jääkapista löytyy. Sujauta leipien väliin myös kasviksia. Paprika ja tomaatti sopivat parhaiten lämmitettäviksi.