Maku

Kuuma kerrosleipä

5 min
{
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
MU
4
0
Julkaistu: 12.10.2009


Ainekset (1 annosta)

  • 40 gruispaahtoleipäviipaletta
  • 2 rkltuorejuustoa
  • 1 rklketsuppia

Täyte

  • 2 kpljuustoa
  • 2 kplkalkkunaleikkelettä
  • 20 gpunaista paprikaa
Tulosta

Rakenna kerrosleipä. Voitele leivät tuorejuustolla tai margariinilla ja ketsupilla.

Nosta yhdelle leipäviipaleelle täytteet ja lopuksi toinen leipäviipale. Purista kiinni ja paahda vohveliraudan välissä noin 2 minuuttia, kunnes pinta on kauniisti ruskistunut.

Leikkaa halutessasi kuuma kerrosleipä kolmioiksi saksilla.

•Vaihtele täytteitä sen mukaan, mitä leikkeleitä jääkapista löytyy. Sujauta leipien väliin myös kasviksia. Paprika ja tomaatti sopivat parhaiten lämmitettäviksi.

Kommentoi »