Reseptin ainekset
1 annosta
40 g
ruispaahtoleipäviipaletta
2 rkl
tuorejuustoa
1 rkl
ketsuppia
Täyte
2 kpl
juustoa
2 kpl
kalkkunaleikkelettä
20 g
punaista paprikaa
Rakenna kerrosleipä. Voitele leivät tuorejuustolla tai margariinilla ja ketsupilla.
Nosta yhdelle leipäviipaleelle täytteet ja lopuksi toinen leipäviipale. Purista kiinni ja paahda vohveliraudan välissä noin 2 minuuttia, kunnes pinta on kauniisti ruskistunut.
Leikkaa halutessasi kuuma kerrosleipä kolmioiksi saksilla.
•Vaihtele täytteitä sen mukaan, mitä leikkeleitä jääkapista löytyy. Sujauta leipien väliin myös kasviksia. Paprika ja tomaatti sopivat parhaiten lämmitettäviksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat