Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kuskussalaatti

15 min

Lämmin ja ruokaisa kuskussalaatti saa lisämakua juustokuminasta, kevätsipulista ja rapeaksi paistetusta halloumijuustosta.

2.2.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
kuskussuurimoita
2 dl
kasvislientä
2
isoa porkkanaa
½ tl
jeeraa eli juustokuminaa
1 rkl
oliiviöljyä
1 pkt
halloumia (noin 225 g)
2
kevätsipulinvartta
1 dl
kivettömiä mustia oliiveja
6–8
pehmeää kuivattua taatelia
½ dl
suolapähkinärusinasekoitusta
Kuskussalaatin kastike
1 dl
sitruunamehua
½ dl
oliiviöljyä
1 tl
suolaa
6–8
kierrosta mustapippurimyllystä

1. Pane kuskus kulhoon ja kaada päälle kiehuva kasvisliemi. Anna turvota.  

2. Kuori ja viipaloi porkkanat ohuiksi. Pane viipaleet pannulle ja lisää jeera ja öljy. 3. Paista porkkanapaloja, kunnes ne ovat pehmeitä ja saaneet kauniin paistovärin. Nosta sivuun. 4. Leikkaa halloumi ohuiksi viipaleiksi ja paista paloihin molemmin puolin kaunis väri kuumalla pannulla.  

5. Pilko kevätsipulinvarret, puolita oliivit ja taatelit ja rouhi pähkinäsekoitusta pienemmäksi.  

6. Yhdistä keskenään kaikki kuskussalaatin kastikkeen ainekset.  

7. Lado kaikki salaatin ainekset tarjoilukulhoon. Mausta kuskussalaatti kastikkeella ja nauti heti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt