


Kurpitsaquesadillat – halloweenjuhlien vitsikkäät suolapalat valmistuvat valmiista tortillaletuista
25 min
Kurpitsaquesadillat valmistuvat halloweenjuhliin näppärästi valmiista tortillaletuista, jotka on helppo leikata kurpitsan muotoon. Saat letun hammasrivistä tasaisen, kun käytät V-kirjainkeksimuottia. Halloweenjuhlien vitsikäs suolapala on hetkessä valmis!
Reseptin ainekset
4 kpl
Kurpitsaquesadillat
8
vehnätortillaa (medium-koko)
Kasvistäyte
1
paprika
1
punasipuli
1 ps
baby-pinaattia (80 g)
2 rkl
oliiviöljyä
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Lisäksi
200 g
fetajuustoa
200 g
juustoa (esim. cheddar)
1 prk
punaista pestokastiketta (180 g)
Kurpitsaquesadillat – ohje:
- Nosta kaksi tortillaa päällekkäin ja tee tortillojen yläosaan kurpitsan muoto leikkaamalla niihin kaksi lovea. Leikkaa saksilla tai ota keksimuotilla neljälle tortillalle kurpitsan kasvot. Kuvan tortillojen naamat on tehty V-kirjainmuotilla. Valmista loput tortillat samoin.
- Leikkaa täytteen paprika ja kuorittu sipuli ohuiksi suikaleiksi.
- Paista paprikaa, sipulia ja pinaattia öljyssä noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat pehmenneet. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Raasta juusto. Murenna feta neljälle, kasvottomalle tortillalle. Lisää päälle juustoraastetta, pestonokareita ja viimeiseksi kasvistäytettä.
- Nosta tortilla kuumalle paistinpannulle, paina päälle kasvotortilla, paista 1–2 minuuttia. Painele isolla lastalla hieman, jotta tortillat liimautuvat toisiinsa. Käännä tortillat lastalla.
- Paista myös toiselta puolelta pari minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
- Valmista kolme muuta tortillaa samoin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat