Maku

Kurpitsaquesadillat – halloweenjuhlien vitsikkäät suolapalat valmistuvat valmiista tortillaletuista

25 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
Kurpitsaquesadillat valmistuvat halloweenjuhliin näppärästi valmiista tortillaletuista, jotka on helppo leikata kurpitsan muotoon. Saat letun hammasrivistä tasaisen, kun käytät V-kirjainkeksimuottia. Halloweenjuhlien vitsikäs suolapala on hetkessä valmis!
KA
4.3
0
Julkaistu: 5.10.2018


Reseptin ainekset (4 kpl)

Kurpitsaquesadillat

  • 8vehnätortillaa (medium-koko)

Kasvistäyte

  • 1paprika
  • 1punasipuli
  • 1 psbaby-pinaattia (80 g)
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Lisäksi

  • 200 gfetajuustoa
  • 200 gjuustoa (esim. cheddar)
  • 1 prkpunaista pestokastiketta (180 g)
Tulosta

Kurpitsaquesadillat – ohje:

  1. Nosta kaksi tortillaa päällekkäin ja tee tortillojen yläosaan kurpitsan muoto leikkaamalla niihin kaksi lovea. Leikkaa saksilla tai ota keksimuotilla neljälle tortillalle kurpitsan kasvot. Kuvan tortillojen naamat on tehty V-kirjainmuotilla. Valmista loput tortillat samoin.
  2. Leikkaa täytteen paprika ja kuorittu sipuli ohuiksi suikaleiksi.
  3. Paista paprikaa, sipulia ja pinaattia öljyssä noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat pehmenneet. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Raasta juusto. Murenna feta neljälle, kasvottomalle tortillalle. Lisää päälle juustoraastetta, pestonokareita ja viimeiseksi kasvistäytettä.
  5. Nosta tortilla kuumalle paistinpannulle, paina päälle kasvotortilla, paista 1–2 minuuttia. Painele isolla lastalla hieman, jotta tortillat liimautuvat toisiinsa. Käännä tortillat lastalla.
  6. Paista myös toiselta puolelta pari minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
  7. Valmista kolme muuta tortillaa samoin.

Kommentoi »