Sekoita kuivahiiva 42-asteiseen veteen. Lisää joukkoon suola, sokeri ja jauhot. Vaivaa hetki ja alusta taikinaan oliiviöljyä. Kohota taikinaa liinan alla noin 30 minuuttia.
Jaa myskikurpitsa kahteen osaan. Leikkaa toinen puolikas keskeltä halki. Poista siemenet lusikalla ja hiero palojen pintaan oliiviöljyä.
Paahda puolikkaan kurpitsan paloja 225-asteisessa uunissa 30–35 minuuttia.
Lusikoi paahdettu kurpitsa pois kuorista kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella ja lisää sekaan etikka, sokeri, suola ja muskottipähkinä. Lisää vettä tarvittaessa, jotta kastike on sopivan paksua.
Valmista täytteet. Leikkaa toinen kurpitsan puolikas puolen sentin paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja omena. Paista kurpitsan ja sipulin paloja öljyssä kauniin värisiksi.
Nosta pannu liedeltä ja lisää omenakuutiot ja hienonnettu salvia. Mausta suolalla.
Kauli tai painele taikina uunipellin kokoiseksi tai 2–3 pyöreäksi pohjaksi. Lusikoi pohjan päälle kastiketta. Lisää viipaloitu mozzarella ja kurpitsa-omenatäyte.
Paista kurpitsapizzaa 225 asteessa 15–20 minuuttia.