Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kurpitsamuusi on kaunis ja kuohkea lisuke ruoalle kuin ruoalle – herkullinen maku syntyy paahtamalla kurpitsat uunissa

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Kurpitsamuusin kaunis oranssi väri ja taivallinen maku tekevät siitä täydellisen lisukkeen niin arkeen kuin juhlaankin. Kurkkaa resepti, kokeile ja ihastu!

19.10.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
Kurpitsamuusi
1 ½ kg
hokkaidokurpitsaa
1 rkl
rypsiöjyä
2–3 dl
ruokakermaa
1–2 tl
suolaa

Kurpitsamuusi valmistuu näin:

  1. Halkaise kurpitsa keskeltä halki ja koverra sisus pois. Kuori kurpitsa ja paloittele se reilun kokoisiksi paloiksi. Nosta palat uunipellil­le leivinpaperin päälle ja kaada hieman rypsi­öljyä päälle. Paahda kurpitsapaloja 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmeitä ja saaneet hieman väriä.
  2. Soseuta paahdetut kurpitsat tehosekoittimessa tai kulhossa sauvasekoitimella. Lisää ruokakerma ja mausta tarvittaessa suolalla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt