Maku

Kuplavohvelit – unohda perinteinen pitsireunus, nyt hauskimmat vohvelit ovat kuplikkaita!

1 h 30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Kuplavohvelit ovat Hongkongin katukeittiöistä tuttuja jälkkärilettuja, jotka paistetaan niille tarkoitetulla kuoppaisella vohveliraudalla. Kokeile trendikkäiden vohveleiden kaveriksi jäätelöä, kermavaahtoa, jälkiruokakastikkeita, marjoja, hedelmiä, keksimuruja, karkkeja ja nonparelleja. Vain mielikuvitus on rajana!
3.7
0
Julkaistu: 17.4.2020


Ainekset (5 kpl)

  • 2½ dlvehnäjauhoja
  • 1 dlsokeria
  • 1 rklvaniljasokeria
  • 1 rklvaniljakreemijauhetta
  • 2 tlperunajauhoja
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 2munaa
  • 1½ dlmaitoa
  • 1 rklvoisulaa
Tulosta

Kuplavohvelit valmistetaan näin:

  1. Sekoita kulhossa jauhot, sokeri, vaniljasokeri, kreemijauhe, perunajauhot ja leivinjauhe.
  2. Sekoita toisessa kulhossa munat, maito ja voisula. Yhdistä seokset ja sekoita nopeasti taikinaksi. Nosta taikina tunniksi jääkaappiin turpoamaan.
  3. Kuumenna kuplavohvelirauta. Levitä taikinaa raudalle sen verran, että kaikissa raudan koloissa on taikinaa. Sulje kansi ja paista kypsiksi. Kääräise vohveli tötteröksi ja laita lasiin jäähtymään.
  4. Täytä kuplavohvelit jäätelöllä, nutellalla, rouhittulla suklaalla, vaahtokarkeilla ja nonparelleilla.
Kommentoi »