


Kukkakaalikuskus
20 min
Itämaishenkinen kukkakaalikuskus tarjoaa myös silmänruokaa! Ihanan raikas "kuskus" on uudenlainen tapa tarjota kukkakaalia. Kokeile sinäkin!
Reseptin ainekset
10 annosta
1
kukkakaali (noin 1 kg)
1 dl
lehtipersiljaa (hienonnettuna)
1/2 dl
tuoretta basilikaa (hienonnettuna)
200 g
herneitä (pakaste)
1 dl
oliiveja (kalamata)
1/2 dl
manteleita (kuorittuja)
1/2
tuoretta chiliä (halutessasi)
Kukkakaalikuskus – ohje:
- Irrota kukkakaalista kukinnot ja nosta ne monitoimikoneen leikkuuterällä varustettuun kulhoon.
- Hienonna kukinnot murumaiseksi. Voit halutessasi myös raastaa kukinnot ryynimäiseksi rasteeksi.
- Hienonna lehtipersilja ja basilika. Sulata ja valuta herneet. Viipaloi oliivit. Paahda mantelit kuumalla pannulla ja rouhi hiukan pienemmiksi.
- Nosta hienonnetut yrtit, herneet, oliiviviipaleet ja mantelit kukkakaalin joukkoon. Lisää halutessasi chiliviipaleet.
- Salaatti maistuu ihanalta tomaatti-kookostahnan kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat