Maku

Kukkakaalikuskus

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Itämaishenkinen kukkakaalikuskus tarjoaa myös silmänruokaa! Ihanan raikas "kuskus" on uudenlainen tapa tarjota kukkakaalia. Kokeile sinäkin!
GL
MA
MU
4
1


Ainekset (10 annosta)

  • 1 kplkukkakaalia (noin 1 kg)
  • 1 dllehtipersiljaa (hienonnettuna)
  • 1/2 dltuoretta basilikaa (hienonnettuna)
  • 200 gherneitä (pakaste)
  • 1 dloliiveja (kalamata)
  • 1/2 dlmanteleita (kuorittuja)
  • 1/2 kpltuoretta chiliä (halutessasi)
Tulosta

Irrota kukkakaalista kukinnot ja nosta ne monitoimikoneen leikkuuterällä varustettuun kulhoon.

Hienonna kukinnot murumaiseksi. Voit halutessasi myös raastaa kukinnot ryynimäiseksi rasteeksi.

Hienonna lehtipersilja ja basilika. Sulata ja valuta herneet. Viipaloi oliivit. Paahda mantelit kuumalla pannulla ja rouhi hiukan pienemmiksi.

Nosta hienonnetut yrtit, herneet, oliiviviipaleet ja mantelit kukkakaalin joukkoon. Lisää halutessasi chiliviipaleet.

Salaatti maistuu ihanalta tomaatti-kookostahnan kanssa.

MITÄ PIDIT?
4
1 kommentti