Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kuhanyytit grillissä

1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min

Tässä ruoassa maistuu kesä! Grillissä kypsennetyt kuhanyytit valmistuvat melkein kuin itsestään: kääräise folioon kalafileet, mausteet sekä helposti kypsennettäviä kasviksia – ja täydellinen ateria on valmis!

31.7.2009
Reseptin ainekset
4 annosta
Kuhanyytit
600 g
kuhaa
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
sitruunapippuria (suolaton)
300 g
parsakaalia
8 kpl
retiisejä
3 kpl
kesäsipulia
125 g
tuorejuustoa (esim. piparjuuri)
2 dl
tuoretta basilikaa

Leikkaa kalafileet muutamaan palaan. Ripottele suolaa ja pippuria fileiden pinnalle.

Huuhtele parsakaali ja retiisit. Leikkaa kasvikset ohuiksi viipaleiksi, myös sipulit varsineen.

Revi foliosta 4 palaa. Asettele kasvisviipaleet kalafileiden päälle folionyytteihin. Lusikoi tuorejuustonokareet ja hienonnettu basilika pinnalle. Jos valmistat kuhanyytit grillissä, laita kalat ja kasvikset kaksinkertaisiin folioihin.

Kypsennä kuhanyyttejä grillissä 15–20 minuutin ajan tai uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa kuhanyytit keitettyjen uusien perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.

Halutessasi voit lisätä kuhanyytteihin paistettuja kantarelleja.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt