Kuhaa & Tapenadea
{
Aktiivinen
Passiivinen
Kuha on mielestäni kaloista parhain ja se ei vaadi liikaa muita asioita vierelleen
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 30.7.2016

Kuhaa & Tapenadea
Ainekset (4 annosta)
- 4 kplkuhafileetä (n.180-200g per syöjä)
- 4 rklvehnäjauhoja
- 2 rklvoita ja öljyä paistamiseen (2rkl molempia)
- 1 tlsuolaa ja mustapippuria (1tl molempia)
- 1 kplsalottisipuli hienonnettuna
- 1 kpltomaattia
- 2 kplvalkosipulinkynsi hienonnettuna
- 4 rklmustia oliiveja
- 2 rklkapriksia
- 1 dlpersiljaa silputtuna
- 3 kplanjovisfilettä
- 1 rklpunaviinietikkaa
- 2 rkloliiviiöljyä
- 1 tlsokeria
- ½ tlmustapippuria myllystä
Kuha:
suolaa fileet ja pyörittele venhäjauhoissa molemmin puolin. Paista voissa n.2min per puoli.
Tapenade;
Silppua kaikki paitsi anjovis pieneksi, samankokoiseksi ja yhdistä.
Lisää sekaan etikka, sitruunamehu, anjovis, öljy ja sokeri ja sekoita.
Anna maustua hetki kylmässä.
MITÄ PIDIT?
0