


Kuhaa & tapenadea
Kuha on mielestäni kaloista parhain ja se ei vaadi liikaa muita asioita vierelleen.
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
kuhafileetä (n. 180-200 g per syöjä)
4 rkl
vehnäjauhoja
2 rkl
voita ja öljyä paistamiseen (2 rkl molempia)
1 tl
suolaa ja mustapippuria (1 tl molempia)
1 kpl
salottisipuli hienonnettuna
1 kpl
tomaattia
2 kpl
valkosipulinkynsi hienonnettuna
4 rkl
mustia oliiveja
2 rkl
kapriksia
1 dl
persiljaa silputtuna
3 kpl
anjovisfilettä
1 rkl
punaviinietikkaa
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
sokeria
½ tl
mustapippuria myllystä
Kuha:
Suolaa fileet ja pyörittele vehnäjauhoissa molemmin puolin. Paista voissa n. 2 min per puoli.
Tapenade:
Silppua kaikki paitsi anjovis pieneksi, samankokoiseksi ja yhdistä. Lisää sekaan etikka, sitruunamehu, anjovis, öljy ja sokeri ja sekoita.
Anna maustua hetki kylmässä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat