Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kuhaa & tapenadea

Kuha on mielestäni kaloista parhain ja se ei vaadi liikaa muita asioita vierelleen.

30.7.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
kuhafileetä (n. 180-200 g per syöjä)
4 rkl
vehnäjauhoja
2 rkl
voita ja öljyä paistamiseen (2 rkl molempia)
1 tl
suolaa ja mustapippuria (1 tl molempia)
1 kpl
salottisipuli hienonnettuna
1 kpl
tomaattia
2 kpl
valkosipulinkynsi hienonnettuna
4 rkl
mustia oliiveja
2 rkl
kapriksia
1 dl
persiljaa silputtuna
3 kpl
anjovisfilettä
1 rkl
punaviinietikkaa
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
sokeria
½ tl
mustapippuria myllystä

Kuha:

Suolaa fileet ja pyörittele vehnäjauhoissa molemmin puolin. Paista voissa n. 2 min per puoli.  

Tapenade:

Silppua kaikki paitsi anjovis pieneksi, samankokoiseksi ja yhdistä. Lisää sekaan etikka, sitruunamehu, anjovis, öljy ja sokeri ja sekoita.

Anna maustua hetki kylmässä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt