0(0)
Kuhaa & tapenadea
Kuha on mielestäni kaloista parhain ja se ei vaadi liikaa muita asioita vierelleen.
30.7.2016
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kplkuhafileetä (n. 180-200 g per syöjä)
4 rklvehnäjauhoja
2 rklvoita ja öljyä paistamiseen (2 rkl molempia)
1 tlsuolaa ja mustapippuria (1 tl molempia)
1 kplsalottisipuli hienonnettuna
1 kpltomaattia
2 kplvalkosipulinkynsi hienonnettuna
4 rklmustia oliiveja
2 rklkapriksia
1 dlpersiljaa silputtuna
3 kplanjovisfilettä
1 rklpunaviinietikkaa
2 rkloliiviöljyä
1 tlsokeria
½ tlmustapippuria myllystä

Kuha:

Suolaa fileet ja pyörittele vehnäjauhoissa molemmin puolin. Paista voissa n. 2 min per puoli.  

Tapenade:

Silppua kaikki paitsi anjovis pieneksi, samankokoiseksi ja yhdistä. Lisää sekaan etikka, sitruunamehu, anjovis, öljy ja sokeri ja sekoita.

Anna maustua hetki kylmässä.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.