Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kuhaa ja parsaa

Mikäs sen keväisempää kuin kevyt ja maukas ruoka.

31.3.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
kuhafileetä
12 kpl
vihreää parsaa
1 dl
kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 kpl
luomusitruunan mehu
1 rkl
omenaviinietikkaa
2 rkl
sokeria
2 rkl
voita ja öljyä paistamiseen (2 rkl molempia)

Yhdistä sokeri, etikka, sitruunan mehu ja rypsiöljy.

Maista ja lisää suolaa oman mukaan.

Leikkaa kuhafileet kahtia ja mausta suolalla.

Taita parsoista puumainen loppuosa pois.

Kuumenna pannu kuumaksi ja lisää voi-öljyseos pannulle.

Paista kuhafileitä nahkapuoli alaspäin 2 min ja käännä.

Paista 1 minuutti ja nosta fileet sivuun.

Lisää pannulle parsat sekä vettä niin, että parsat peittyvät.

Anna kiehua noin 2 minuuttia ja nosta parsat jääkylmään veteen.

Lämmitä vinaigrette lämpimäksi mutta älä anna kiehahtaa.

Tarjoa kuhafileet, vinaigreten, parsojen ja esimerkiksi keitettyjen perunoiden kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt