Maku

Kuhaa ja Parsaa

0
0

Kuhaa ja Parsaa

Mikäs sen keväisempää kuin kevyt ja maukas ruoka.
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 4 kplkuhafileetä
  • 12 kplvihreää parsaa
  • 1 dlkylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 1 kplluomu sitruunan mehu
  • 1 rklomenaviinetikkaa
  • 2 rklsokeria
  • 2 rklvoita ja öljyä paistamiseen (2rkl molempia)

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Yhdistä sokeri, etikka, sitruunan mehu ja rypsiöljy

Maista ja lisää suolaa oman mukaan

Leikkaa kuhafileet kahtia ja mausta suolalla

Taita parsoista puumainen loppuosa pois

Kuumenna pannu kuumaksi ja lisää voi-öljyseos pannulle

Paista kuhafileitä nahkapuoli alaspäin 2min ja käännä

Paista 1minuutti ja nosta fileet sivuun

Lisää pannulle parsat sekä vettä niin, että parsat peittyvät

Anna kiehua n.2 minuutin verran ja nosta parsat jääkylmään veteen

Lämmitä vinaigrette lämpimäksi mutta älä anna kiehahtaa

Tarjoa kuhafileet, vinaigreten, parsojen ja esim. keitettyjen perunoiden kanssa

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä