Maku

Kuhaa ja parsaa

GL
MU
0
0

Mikäs sen keväisempää kuin kevyt ja maukas ruoka.
Tulosta
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?

Ainekset (4 annosta)

  • 4 kplkuhafileetä
  • 12 kplvihreää parsaa
  • 1 dlkylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 1 kplluomusitruunan mehu
  • 1 rklomenaviinietikkaa
  • 2 rklsokeria
  • 2 rklvoita ja öljyä paistamiseen (2 rkl molempia)

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Yhdistä sokeri, etikka, sitruunan mehu ja rypsiöljy.

Maista ja lisää suolaa oman mukaan.

Leikkaa kuhafileet kahtia ja mausta suolalla.

Taita parsoista puumainen loppuosa pois.

Kuumenna pannu kuumaksi ja lisää voi-öljyseos pannulle.

Paista kuhafileitä nahkapuoli alaspäin 2 min ja käännä.

Paista 1 minuutti ja nosta fileet sivuun.

Lisää pannulle parsat sekä vettä niin, että parsat peittyvät.

Anna kiehua noin 2 minuuttia ja nosta parsat jääkylmään veteen.

Lämmitä vinaigrette lämpimäksi mutta älä anna kiehahtaa.

Tarjoa kuhafileet, vinaigreten, parsojen ja esimerkiksi keitettyjen perunoiden kanssa.

MITÄ PIDIT?
0