


Kreikkalainen peruna-fetagratiini
Helppo ja herkullinen peruna-fetagratiini maustetaan basilikaöljyllä ja kuorrutetaan juustoraasteella.
Valmista kreikkalainen peruna-fetagratiini näin:
Pese perunat ja keitä ne kypsiksi (kuorineen tai ilman). Jäähdytä ja lohko perunat.
Leikkaa tomaatit ja sipuli ronskeiksi paloiksi.
Keitä tuoreita papuja 4–5 minuuttia, kunnes ne ovat napakan kypsiä. Pakastepavut voit käyttää sellaisenaan.
Soseuta yrttiöljyn ainekset sauvasekoittimella. Lisää vettä sen verran, että saat massasta tasaisen.
Sekoita basilikaöljy perunoiden joukkoon. Anna maustua hetki.
Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään uunivuoassa. Paista 180-asteisessa uunissa 40 minuuttia.
Lisää peruna-fetagratiinin päälle juustoraastetta ja paista vielä noin 10 minuuttia.