Maku

Kreikkalainen lammasmureke

1 h 15 min
0
0

Kreikkalainen lammasmureke

MU
0
0
Teksti Marja Viita
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 300 glampaan jauhelihaa
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 2 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 tlsuolaa
  • 2 tlyrttimaustesekoitusta (suolaton)
  • 1/2 dltomaattipyreetä
  • 1 dlvehnäleseitä
  • 100 goliiveja (viipaloituna)
  • 100 gfetajuustoa (rasvaa 18 %) (kuutoituna)
  • 1 1/2 dlvettä

Tee näin

1 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN1 h

Pane kevyesti öljyttyyn leipävuokaan jauheliha tasaisesti pohjalle ja sen päälle eri kulmiin muut aineet. Kaada lopuksi vesi kaiken päälle. Siirrä vuoka koneeseen. Käynnistä lyhyt ohjelma, joka sekoittaa ensin taikinan. Jos taikina vaikuttaa kuivalta, lisää vettä. Anna koneen paistaa patee kypsäksi. Kumoa vähän jäähtyneenä. Poista sekoitin varovasti ja täytä muodostunut kolo oliiveilla ja yrteillä.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä