


Kreikkalainen lammasmureke
1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
lampaan jauhelihaa
1 rkl
rypsiöljyä
2 kpl
sipulia
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 tl
suolaa
2 tl
yrttimaustesekoitusta (suolaton)
1/2 dl
tomaattipyreetä
1 dl
vehnäleseitä
100 g
oliiveja (viipaloituna)
100 g
fetajuustoa (rasvaa 18 %) (kuutoituna)
1 1/2 dl
vettä
Pane kevyesti öljyttyyn leipävuokaan jauheliha tasaisesti pohjalle ja sen päälle eri kulmiin muut aineet. Kaada lopuksi vesi kaiken päälle. Siirrä vuoka koneeseen. Käynnistä lyhyt ohjelma, joka sekoittaa ensin taikinan. Jos taikina vaikuttaa kuivalta, lisää vettä. Anna koneen paistaa patee kypsäksi. Kumoa vähän jäähtyneenä. Poista sekoitin varovasti ja täytä muodostunut kolo oliiveilla ja yrteillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
