Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lohipasta – helpon reseptin salaisuus on Koskenlaskija-sulatejuusto

25 min

Lohipasta on yksi suosituimmista arkiruoista, eikä suotta! Sen lisäksi, että pasta on mielettömän herkullinen, se myös valmistuu nopeasti. Tässä ohjeessa lohipasta saa mehevyyttä pippurisesta Koskenlaskija-juustosta.

Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
lohta
suolaa ja pippuria
1 rkl
sitruunamehua
Kastike
1
sipuli
voita paistamiseen
100 g
viherpippurisulatejuustoa (Koskenlaskija)
2 dl
ruokakermaa
½
sitruunan mehu
Pasta
200 g
täysjyväpastaa (suunnilleen)
Lisukkeet
hienonnettua ruohosipulia
tuoretta basilikaa
1 dl
parmesaanijuustoa raastettuna
sitruunamehua (tarvittaessa)

Lohipasta – ohje:

  1. Mausta lohi suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Kypsennä lohi pannulla öljyssä tai voissa.
  2. Silppua sipuli. Lisää sipulit ja voi pieneen kattilaan. Kuumenna ja anna sipulien pehmentyä.
  3. Sekoita sipuliseokseen Koskenlaskija ja kerma. Sekoita ja mausta sitruunalla.
  4. Kiehauta suolattu pastavesi isossa kattilassa. Lisää pasta ja keitä al denteksi.
  5. Valuta pasta ja lisää joukkoon Koskenlaskija-kerma-sipuliseos. Annostele pastaa lautasille, lisää päälle kypsä lohi.
  6. Koristele lohipasta-annokset ruohosipulilla, basilikalla ja raastetulla parmesaanilla. Lisää halutessasi lisää sitruunaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt