Koskenlaskija-lohipasta

25 min
4.4
1

Koskenlaskija-lohipasta

Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 400 glohta
  • suolaa ja pippuria
  • 1 rklsitruunamehua

Kastike

  • 1 kplsipuli
  • voita paistamiseen
  • 100 gviherpippuri koskenlaskijajuustoa
  • 2 dlruokakermaa
  • puolikkaan sitruunan mehu

Pasta

  • 200 gtäysjyväpastaa (suunnilleen)

Lisukkeet

  • hienonnettua ruohosipulia
  • tuoretta basilikaa
  • 1 dlparmesanjuustoa raastettuna
  • sitruunamehua (tarvittaessa)

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Lämmitä paistinpannu. 

Mausta lohi suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. 

Kypsennä lohi pannulla öljyssä tai voissa. 

Silppua sipuli. 

Lisää pieneen kattilaan voitaja sipulit. Anna sipulien pehmentyä. 

Lisää Koskenlaskija ja kerma. 

Sekoita. 

Mausta sitruunalla. 

Kiehauta suolattu pastavesi isossa kattilassa. 

Lisää pasta ja keitä al denteksi. 

Kun pasta on kypsää, valuta se ja sekoita joukkoon Koskenlaskija-kerma-sipuliseos. 

Annostele pastaa lautasille, lisää päälle kypsä lohi. 

Koristele ruohosipulilla, basilikalla ja raastetulla parmesanjuustolla. 

Lisää sitruunaa jos tarve. 

MITÄ PIDIT?
4.4
Katso myös nämä