


Lohipasta – helpon reseptin salaisuus on Koskenlaskija-sulatejuusto
25 min
Lohipasta on yksi suosituimmista arkiruoista, eikä suotta! Sen lisäksi, että pasta on mielettömän herkullinen, se myös valmistuu nopeasti. Tässä ohjeessa lohipasta saa mehevyyttä pippurisesta Koskenlaskija-juustosta.
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
lohta
suolaa ja pippuria
1 rkl
sitruunamehua
Kastike
1
sipuli
voita paistamiseen
100 g
viherpippurisulatejuustoa (Koskenlaskija)
2 dl
ruokakermaa
½
sitruunan mehu
Pasta
200 g
täysjyväpastaa (suunnilleen)
Lisukkeet
hienonnettua ruohosipulia
tuoretta basilikaa
1 dl
parmesaanijuustoa raastettuna
sitruunamehua (tarvittaessa)
Lohipasta – ohje:
- Mausta lohi suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Kypsennä lohi pannulla öljyssä tai voissa.
- Silppua sipuli. Lisää sipulit ja voi pieneen kattilaan. Kuumenna ja anna sipulien pehmentyä.
- Sekoita sipuliseokseen Koskenlaskija ja kerma. Sekoita ja mausta sitruunalla.
- Kiehauta suolattu pastavesi isossa kattilassa. Lisää pasta ja keitä al denteksi.
- Valuta pasta ja lisää joukkoon Koskenlaskija-kerma-sipuliseos. Annostele pastaa lautasille, lisää päälle kypsä lohi.
- Koristele lohipasta-annokset ruohosipulilla, basilikalla ja raastetulla parmesaanilla. Lisää halutessasi lisää sitruunaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat