


Konjakkitryffelit
2 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 2 h 0 min
Reseptin ainekset
50 kpl
300 g
tummaa suklaata
2 dl
kuohukermaa
50 g
voita
4 rkl
konjakkia
100 g
kaakaojauhetta
Paloittele suklaa ja hienonna se tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa, kunnes se on jauhemaista ja kaada jauhe kulhoon.
Kuumenna kerma kattilassa kiehuvaksi. Lisää kuuma kerma vähitellen suklaajauheen joukkoon koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi huoneenlämpöinen voi joukkoon.
Sekoita konjakki suklaaseokseen ja nosta se jääkaappiin muutamaksi tunniksi jähmettymään.
Kaada kaakaojauhe lautaselle. Tee suklaaseoksesta kahden lusikan avulla pieniä pallosia. Kieritä ne kaakaojauheessa ja säilytä ilmatiiviissä rasiassa jääkaapissa.
Pyöräytä tryffelit vielä kerran kaakaojauheessa ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat