Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Klementiinipurkit – hedelmäinen kerrosjälkkäri on kuin lasista lusikoitava juustokakku

20 min

Klementiinipurkeissa maistuvat sesongin ihanimmat sitrushedelmät. Katso ohje helppoon jälkkäriin ja kokoa juustokakku lasipurkkiin bloggaajiemme Jinnan ja Jonnan tapaan.

Reseptin ainekset
4 annosta
Klementiinipurkit
6
makeaa klementiiniä
4–6
kaurakeksiä
2 dl
kuohukermaa
½ dl
tomusokeria
200 g
mascarponea tai tuorejuustoa
½ dl
vahvaa kylmää kahvia
1 tl
vaniljasokeria
Koristeluun
klementiinejä, kuoriraastetta ja keksimuruja

Klementiinipurkit valmistetaan näin:

  1. Kuori klementiinit ja murskaa kaurakeksit.
  2. Vaahdota kuohukerma ja tomusokeri löysäksi vaahdoksi. Lisää mascarpone joukkoon koko ajan vatkaten. Lisää kahvi ja vaniljasokeri.
  3. Kokoa jälkiruoat puhtaisiin lasipurkkeihin tai laseihin. Laita ensin murskattujan kaurakeksejä pohjalle, lisää klementiininpaloja ja moussea. Toista, kunnes purkit ovat täynnä.
  4. Koristele valmiit juustokakkupurkit halutessasi klementiineillä, klementiinien kuoriraasteella ja keksimurulla.

Vinkki!

Raikasta jäkkärit korvaamalla kahvi muutamalla ruokalusikallisella sitruunamehua ja ripauksella kuoriraastetta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt