Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kirkaslieminen suppilovahverokeitto

30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 min

Kirkasliemisessä suppilovahverokeitossa maistuvat yrtit ja sitruuna! Viimeisen silauksen luo tilkka hunajaa. Nappaa resepti talteen ja kokeile!

15.11.2006
Reseptin ainekset
4 annosta
1 l
suppilovahveroita
1
sipuli
1/2
purjo
2
porkkanaa
1
valkosipulinkynsi
1/2
kiinankaali
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
voita
10 dl
kasvislientä
1 dl
ohrasuurimoita (esikypsennetty)
1/2 rkl
tuoretta timjamia
1/2 rkl
tuoretta kirveliä (silputtuna)
1 rkl
tuoretta basilikaa
1/4 tl
mustapippuria
1 tl
hunajaa
1
sitruunan mehu
1/2 tl
suolaa

Kirkas suppilovahverokeitto – ohje:

  1. Puhdista sienet. Pilko sienet ja sipulit, leikkaa purjo tikuiksi, samoin kuoritut porkkanat. Murskaa valkosipulinkynsi. Leikkaa kiinankaali suikaleiksi.
  2. Kuumenna kattilassa öljy ja voi. Lisää sienet ja paista kevyesti. Kuullota kaikki kasvikset ja lisää vesi sekä esikypsennetyt ohrasuurimot. Anna suppilovahverokeiton kiehua 10 minuuttia.
  3. Lisää suppilovahverokeittoon yrtit ja mausta mustapippurilla. Lorauta lopuksi joukkoon hunajaa ja pienen sitruunan mehu. Tarkista suppilovahverokeiton maku.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt