Maku

Kirkaslieminen suppilovahverokeitto

30 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
10 min
Kirkasliemisessä suppilovahverokeitossa maistuvat yrtit ja sitruuna! Viimeisen silauksen luo tilkka hunajaa. Nappaa resepti talteen ja kokeile!
KA
MU
5
0
Julkaistu: 15.11.2006


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 1 lsuppilovahveroita
  • 1 kplsipulia
  • 1/2 kplpurjoa
  • 2 kplporkkanaa
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 1/2 kplkiinankaalia
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1 rklvoita
  • 10 dlkasvislientä
  • 1 dlohrasuurimoita (esikypsennetty)
  • 1/2 rkltuoretta timjamia
  • 1/2 rkltuoretta kirveliä (silputtuna)
  • 1 rkltuoretta basilikaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1 tlhunajaa
  • 1 kplsitruunaa (mehu)
  • 1/2 tlsuolaa
Tulosta

Puhdista sienet. Pilko sienet ja sipulit, leikkaa purjo tikuiksi, samoin kuoritut porkkanat. Murskaa valkosipulinkynsi. Leikkaa kiinankaali suikaleiksi.

Kuumenna kattilassa öljy ja voi. Lisää sienet ja paista kevyesti. Kuullota kaikki kasvikset ja lisää vesi sekä esikypsennetyt ohrasuurimot. Anna suppilovahverokeiton kiehua 10 minuuttia.

Lisää suppilovahverokeittoon yrtit ja mausta mustapippurilla. Lorauta lopuksi joukkoon hunajaa ja pienen sitruunan mehu. Tarkista suppilovahverokeiton maku.

Kommentoi »