


Kirkaslieminen suppilovahverokeitto
30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 min
Kirkasliemisessä suppilovahverokeitossa maistuvat yrtit ja sitruuna! Viimeisen silauksen luo tilkka hunajaa. Nappaa resepti talteen ja kokeile!
Reseptin ainekset
4 annosta
1 l
suppilovahveroita
1
sipuli
1/2
purjo
2
porkkanaa
1
valkosipulinkynsi
1/2
kiinankaali
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
voita
10 dl
kasvislientä
1 dl
ohrasuurimoita (esikypsennetty)
1/2 rkl
tuoretta timjamia
1/2 rkl
tuoretta kirveliä (silputtuna)
1 rkl
tuoretta basilikaa
1/4 tl
mustapippuria
1 tl
hunajaa
1
sitruunan mehu
1/2 tl
suolaa
Kirkas suppilovahverokeitto – ohje:
- Puhdista sienet. Pilko sienet ja sipulit, leikkaa purjo tikuiksi, samoin kuoritut porkkanat. Murskaa valkosipulinkynsi. Leikkaa kiinankaali suikaleiksi.
- Kuumenna kattilassa öljy ja voi. Lisää sienet ja paista kevyesti. Kuullota kaikki kasvikset ja lisää vesi sekä esikypsennetyt ohrasuurimot. Anna suppilovahverokeiton kiehua 10 minuuttia.
- Lisää suppilovahverokeittoon yrtit ja mausta mustapippurilla. Lorauta lopuksi joukkoon hunajaa ja pienen sitruunan mehu. Tarkista suppilovahverokeiton maku.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat