Teksti
Kuvat
Julkaistu: 29.10.2010

Kirjolohi-kasviskiusaus
Ainekset (5 annosta)
- 500 gperuna-sipulisekoitusta (pakaste)
- 250 gkasvissekoitusta (pakaste)
- 400 gkirjolohta (ruodotonta ja nahatonta)
- 4 dlruokakermaa (rasvaa 5 %, vähälaktoosinen)
- 1 dlvettä
- 1 tlsuolaa
- 2 rkltuoretta tilliä (koristeluun)
Levitä peruna- ja kasvissuikaleet voideltuun uunivuokaan. Leikkaa kala suupaloiksi ja sekoita suikaleiden joukkoon.
Sekoita kerman joukkoon vesi ja mausteet. Kaada seos vuokaan kasvisten ja kalan päälle.
Paista kiusausta 200 asteessa noin 45 minuuttia. Koristele valmis kirjolohi-kasviskiusaus tillillä
Tarjoa kirjolohi-kasviskiusauksen lisäksi salaattia.
•Halutessasi voit korvata pakastekasvikset tuoreilla kasviksilla.
MITÄ PIDIT?
3.44