


Kinkkuun kääräistyt viikunat – tyylikkäät cocktailpalat yhdistävät tuoreen viikunan, sinihomejuuston ja ilmakuivatun kinkun
15 min
Tuoreet viikunat muunnetaan herkkupaloiksi gorgonzolalla ja ilmakuivatulla kinkulla. Nämä cocktailpalat toimivat myös ilman kinkkua niille, jotka eivät välitä lihasta.
Reseptin ainekset
16 kpl
8
tuoretta viikunaa
150 g
sinihomejuustoa (esim. gorgonzola)
2 rkl
balsamicosiirappia
100 g
ilmakuivattua kinkkua
1 rkl
tuoretta timjamia
Kinkkuun kääräistyt viikunat valmistuvat helposti näin:
- Huuhtele ja halkaise viikunat. Voit tarvittaessa leikata viikunoiden pohjasta pois pienen siivun, jotta hedelmät pysyvät kauniisti pystyssä.
- Pane jokaisen viikunan päälle nokare gorgonzolaa ja valuta päälle pikkuisen balsamicosiirappia. Kietaise kapea kinkkusuikale viikunoiden ympärille.
- Koristele kinkkuun kääräistyt viikunat timjaminoksilla. Tarjoa pienenä suolaisena cocktailpalana.
Vinkki! Jätä osa viikunoista ilman kinkkua niille, jotka eivät välitä lihasta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
