Kotivinkki

Kimchinuudelit – broilerilla höystetty arjen pikaruoka maistuu sellaisenaan ja myös kylmänä lounassalaatissa

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Kimchinuudelit valmistuvat nopeasti kiireisen arjen pyörteissä. Sattumina ateriassa on kimchin lisäksi broileria, ja kastikkeessa puraisee chili. Seuraavana päivänä kylmillä nuudeleilla voi höystää vaikka lounassalaatin!
MA
5
0


Ainekset (4 annosta)

  • 250 gudon- tai sobanuudeleita
  • 1sipuli
  • 2valkosipulinkynttä
  • 3kevätsipulinvartta
  • 400 gbroilerin jauhelihaa
  • 300 gkimchiä liemineen

Kastike

  • 1 rklrypsiöljyä
  • 2 rklsoijakastiketta
  • 1 rklhunajaa
  • ½ rklchilitahnaa (Gochujang)
Tulosta

Kimchinuudelit valmistetaan näin:

  1. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
  2. Suikaloi sipuli ja hienonna valkosipulinkynnet. Viipaloi kevätsipulit.
  3. Ruskista jauheliha öljyssä pan­nulla. Lisää sipulit ja sekoittele pari minuuttia.
  4. Sekoita kastike.
  5. Kumoa kimchi ja nuudelit pannulle. Lisää kevätsipulit ja kastike, sekoita ja kuumenna vielä höyryäväksi.
MITÄ PIDIT?
5
Kommentoi »