Kimchinuudelit – broilerilla höystetty arjen pikaruoka maistuu sellaisenaan ja myös kylmänä lounassalaatissa
20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
Kimchinuudelit valmistuvat nopeasti kiireisen arjen pyörteissä. Sattumina ateriassa on kimchin lisäksi broileria, ja kastikkeessa puraisee chili. Seuraavana päivänä kylmillä nuudeleilla voi höystää vaikka lounassalaatin!
MA
5
Kuvat
Julkaistu 25.3.2020

Kimchinuudelit – broilerilla höystetty arjen pikaruoka maistuu sellaisenaan ja myös kylmänä lounassalaatissa
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 250 gudon- tai sobanuudeleita
- 1sipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 3kevätsipulinvartta
- 400 gbroilerin jauhelihaa
- 300 gkimchiä liemineen
Kastike
- 1 rklrypsiöljyä
- 2 rklsoijakastiketta
- 1 rklhunajaa
- ½ rklchilitahnaa (Gochujang)
Kimchinuudelit valmistetaan näin:
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
- Suikaloi sipuli ja hienonna valkosipulinkynnet. Viipaloi kevätsipulit.
- Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää sipulit ja sekoittele pari minuuttia.
- Sekoita kastike.
- Kumoa kimchi ja nuudelit pannulle. Lisää kevätsipulit ja kastike, sekoita ja kuumenna vielä höyryäväksi.

Pikawokki – loihdi kaikkien aikojen helpoin arkiruoka nuudeleista, katkaravuista ja kasviksista
Kotivinkki

Pad Thai (Paistetut nuudelit ja kanaa)
Maku

Misonuudelit – kokkaa nuudelit japanilaiseen katuruokatyyliin ja mehevöitä ne maukkaalla misokastikkeella
Maku

Aasialainen liha-nuudelisalaatti
Maku

Nuudeli-kanapullakeitto (Bakso ayam)
Maku

Uuninuudelit thaimaustetusta jauhelihasta – mehevä arkiruoka on pöydässä puolessa tunnissa
Kotivinkki

Broileri-nuudelikeitto – täyteläinen maapähkinävoi nostaa nopean sopan uudelle tasolle
Maku

Lohi-nuudelisalaatti – kokoa japanilaishenkiset annokset soijassa marinoidusta kalasta, rouskuvista kasviksista ja merilevälastuista
Kotivinkki