


Kimchinuudelit – broilerilla höystetty arjen pikaruoka maistuu sellaisenaan ja myös kylmänä lounassalaatissa
20 min
Kimchinuudelit valmistuvat nopeasti kiireisen arjen pyörteissä. Sattumina ateriassa on kimchin lisäksi broileria, ja kastikkeessa puraisee chili. Seuraavana päivänä kylmillä nuudeleilla voi höystää vaikka lounassalaatin!
Reseptin ainekset
4 annosta
250 g
udon- tai sobanuudeleita
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
3
kevätsipulinvartta
400 g
broilerin jauhelihaa
300 g
kimchiä liemineen
Kastike
1 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
hunajaa
½ rkl
chilitahnaa (Gochujang)
Kimchinuudelit valmistetaan näin:
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
- Suikaloi sipuli ja hienonna valkosipulinkynnet. Viipaloi kevätsipulit.
- Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää sipulit ja sekoittele pari minuuttia.
- Sekoita kastike.
- Kumoa kimchi ja nuudelit pannulle. Lisää kevätsipulit ja kastike, sekoita ja kuumenna vielä höyryäväksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat