


Kilpa-autokakku
Voitele ja korppujauhota auton muotoinen kakkuvuoka tai pyöreä, Ø 24 cm irtopohjavuoka.
Sulata voi ja paloiteltu suklaa pinnoitetussa kattilassa miedolla lämmöllä. Sekoita joukkoon maito ja kaakao. Siirrä kattila sivuun jäähtymään.
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää suklaaseos munavaahtoon. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne taikinaan. Sekoita tasaiseksi ja kaada taikina vuokaan.
Paista 175 asteisessa uunissa 50 minuuttia.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Puristele vesi pois ja liuota lehdet kuumaan mehutilkkaan.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. Lisää lopuksi liivateseos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
Halkaise jäähtynyt kakkupohja kahteen tai kolmeen osaan ja kostuta laimennetulla marjamehulla.
Nosta pohjalevy takaisin vuokaan, levitä päälle täyte ja nosta toinen kakkulevy kanneksi. Tai tee halutessasi useampi kerros.
Siirrä kakku hyvin peitettynä jääkaappiin ja anna hyytyä yön yli tai ainakin 4 tuntia.
Kuorruta kilpa-autokakku värjätyllä kermavaahdolla, taiteile lakritsista ja karamelleista autolle kasvot. Aseta munkkirenkaat paikoilleen autonrenkaiksi.