Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kikherne-chorizokeitto

Kermainen kikherne-chorizokeitto on täydellinen vaihtoehto perinteiselle hernekeitolle.

29.1.2016
Reseptin ainekset
5 annosta
400 g
kuivattuja kikherneitä
125 g
chorizoa
500 g
juuriselleriä
4 kpl
varsisellerin vartta
1 dl
kuohukermaa
1 kpl
sipuli
14 dl
kasvis- tai kanalientä
0,5 dl
tuoretta timjamia silputtuna
mustapippuria
suolaa

Liuota kuivattuja kikhenreitä yön yli vedessä.

Mittaa kattilaan kasvisliemi ja lisää joukkoon huuhdotut kikhenreet. Keitä tunti miedolla lämmöllä.

Ota desilitran verran keitettyjä kikherneitä talteen.

Lisää kattilaan paloteltu juuriselleri ja sipuli, kaksi varsisellerin pilkottua vartta sekä silputtu timjami. Keitä vielä 20 minuuttia, kunnes selleri on täysin pehmentynyt.

Soseuta kaikki kattilan ainekset keskenään. Kaada joukkoon kerma.

Kiehauta keitto ja mausta suolalla skeä mustapippurilla.

Pilko chorizo pieniksi palasiksi ja paista pannulla hetken aikaa.

Viipaloi ylitse jääneet kaksi varsisellerin vartta.

Tarjoile keitto varsiselleriviipaleiden ja chorizopalasten kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt