


Kiinalaiset valkosipulinkynnet
24 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 24 h 0 min
Reseptin ainekset
1 kpl
40 kpl
valkosipulinkynttä (meheviä)
5 dl
vettä
1 tl
suolaa
Mausteliemi
1 dl
limettimehua
1 dl
viinietikkaa
1 dl
sokeria
1 dl
soijakastiketta
1 dl
vettä
1 1/2 tl
suolaa
3 kpl
tähtianista
1 tl
mustapippuria
Lisäksi
1 kpl
limettiä
Kuori valkosipulikynnet. Keitä kynsiä suolalla maustetussa vedessä 4–5 minuuttia.
Valuta ja lado kynnet purkkeihin. Lisää jokaiseen purkkiin 1–2 limettiviipaletta.
Mittaa kattilaan mausteliemen ainekset ja kiehauta liemi.
Kaada liemi kuumana valkosipulinkynsien päälle. Anna kiinalaisten valkosipulinkynsien maustua vähintään 1 vuorokausi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat