Maku

Kiinalaiset valkosipulinkynnet

24 h 30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
24 h
GL
KA
LA
MA
MU
4
0
Julkaistu: 18.12.2013


Ainekset (1 kpl)

  • 40 kplvalkosipulinkynttä (meheviä)
  • 5 dlvettä
  • 1 tlsuolaa

Mausteliemi

  • 1 dllimettimehua
  • 1 dlviinietikkaa
  • 1 dlsokeria
  • 1 dlsoijakastiketta
  • 1 dlvettä
  • 1 1/2 tlsuolaa
  • 3 kpltähtianista
  • 1 tlmustapippuria

Lisäksi

  • 1 kpllimettiä
Tulosta

Kuori valkosipulikynnet. Keitä kynsiä suolalla maustetussa vedessä 4–5 minuuttia.

Valuta ja lado kynnet purkkeihin. Lisää jokaiseen purkkiin 1–2 limettiviipaletta.

Mittaa kattilaan mausteliemen ainekset ja kiehauta liemi.

Kaada liemi kuumana valkosipulinkynsien päälle. Anna kiinalaisten valkosipulinkynsien maustua vähintään 1 vuorokausi.

Kommentoi »