Kiinalaiset valkosipulinkynnet

24 h 30 min
4.2
0

Kiinalaiset valkosipulinkynnet

GL
KA
LA
MA
MU
0
4.2
Teksti Taina Salovaara
Kuvat Riikka Kantinkoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (1 kpl)

  • 40 kplvalkosipulinkynttä (meheviä)
  • 5 dlvettä
  • 1 tlsuolaa

Mausteliemi

  • 1 dllimettimehua
  • 1 dlviinietikkaa
  • 1 dlsokeria
  • 1 dlsoijakastiketta
  • 1 dlvettä
  • 1 1/2 tlsuolaa
  • 3 kpltähtianista
  • 1 tlmustapippuria

Lisäksi

  • 1 kpllimettiä

Tee näin

24 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN24 h

Kuori valkosipulikynnet. Keitä kynsiä suolalla maustetussa vedessä 4–5 minuuttia.

Valuta ja lado kynnet purkkeihin. Lisää jokaiseen purkkiin 1–2 limettiviipaletta.

Mittaa kattilaan mausteliemen ainekset ja kiehauta liemi.

Kaada liemi kuumana valkosipulinkynsien päälle. Anna kiinalaisten valkosipulinkynsien maustua vähintään 1 vuorokausi.

MITÄ PIDIT?
4.2
Katso myös nämä