4,3(64)
Kiinalainen hapanimeläpossu
Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
Munaton
25 min
24.11.2009
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
300 gporsaan sisäfileetä
1 kplvihreää paprikaa
1 kpltuoretta chiliä
227 gananasta (paloiteltuna)
5 kplkevätsipulia
1/2 rklrypsiöljyä
1 kplvalkosipulinkynttä
1 tlseesamiöljyä
4 rklfariinisokeria
2 rklsoijakastiketta
2 rklketsuppia
2 rklananastäysmehua
2 rklvettä
1 rkltuoretta inkivääriä (raastettuna)
1 rklviinietikkaa
1 rklmaissitärkkelystä

Leikkaa liha paloiksi.

Huuhtele kasvikset. Leikkaa paprika reilun kokoisiksi paloiksi. Poista chilistä siemenet ja hienonna chili.  Valuta ananakset, ota mehu talteen. Hienonna sipulinvarret.

Kuumenna öljy pannussa. Ruskista lihat, paprikat ja chilit. Nosta pannu pois liedeltä ja lisää ananaspalat  sekä sipulinvarret.

Hienonna valkosipuli. Kuumenna pienen kattilan pohjalla seesamiöljy, kuullota valkosipuli.

Nosta kattila liedeltä ja lisää kastikkeen muut aineet. Sekoita kastike tasaiseksi ja kaada possunlihapalojen joukkoon paistinpannuun.

Anna hapanimelän possukastikkeen kiehua noin 10 minuuttia.

Tarjoa kiinalainen hapanimeläpossu jasmiiniriisin kanssa.

10 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo