


Kiinalainen hapanimeläpossu
25 min
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
porsaan sisäfileetä
1 kpl
vihreää paprikaa
1 kpl
tuoretta chiliä
227 g
ananasta (paloiteltuna)
5 kpl
kevätsipulia
1/2 rkl
rypsiöljyä
1 kpl
valkosipulinkynttä
1 tl
seesamiöljyä
4 rkl
fariinisokeria
2 rkl
soijakastiketta
2 rkl
ketsuppia
2 rkl
ananastäysmehua
2 rkl
vettä
1 rkl
tuoretta inkivääriä (raastettuna)
1 rkl
viinietikkaa
1 rkl
maissitärkkelystä
Leikkaa liha paloiksi.
Huuhtele kasvikset. Leikkaa paprika reilun kokoisiksi paloiksi. Poista chilistä siemenet ja hienonna chili. Valuta ananakset, ota mehu talteen. Hienonna sipulinvarret.
Kuumenna öljy pannussa. Ruskista lihat, paprikat ja chilit. Nosta pannu pois liedeltä ja lisää ananaspalat sekä sipulinvarret.
Hienonna valkosipuli. Kuumenna pienen kattilan pohjalla seesamiöljy, kuullota valkosipuli.
Nosta kattila liedeltä ja lisää kastikkeen muut aineet. Sekoita kastike tasaiseksi ja kaada possunlihapalojen joukkoon paistinpannuun.
Anna hapanimelän possukastikkeen kiehua noin 10 minuuttia.
Tarjoa kiinalainen hapanimeläpossu jasmiiniriisin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat