Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kaali-jauhelihapata

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min
26.10.2011
Reseptin ainekset
5 annosta
1 kg
valkokaalia
2
porkkanaa
1
sipuli
400 g
naudan paistijauhelihaa
4 dl
vettä
2 rkl
soijakastiketta
2 rkl
makeaa chilikastiketta
2 tl
meiramia
1/2 tl
mustapippuria

Kaali-jauhelihapata – ohje:

  1. Suikaloi kaali. Raasta porkkanat ja hienonna sipuli.
  2. Paahda jauheliha padassa ilman rasvaa ahkerasti käännellen. Lisää kasvikset ja kuullota miedolla lämmöllä muutama minuutti. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi.
  3. Hauduta pataa miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen noin 20 minuuttia. Syyskaali kypsyy nopeasti, talvella kaali tarvitsee pidemmän kypsennysajan.
  4. Mausta kaali-jauhelihapata kypsennyksen aikana soijalla, chilikastikkeella, meiramilla ja mustapippurilla. Tarkista maku.
  5. Keitä kaali-jauhelihapadan lisukkeeksi ohrahelmiä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt