Maku

Kevyt kaali-jauhelihapata

40 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
GL
LA
MA
MU
3.6
0


Ainekset (5 annosta)

  • 1000 gvalkokaalia
  • 2 kplporkkanaa
  • 1 kplsipulia
  • 400 gnaudan paistijauhelihaa
  • 4 dlvettä
  • 2 rklsoijakastiketta
  • 2 rklmakeaa chilikastiketta
  • 2 tlmeiramia
  • 1/2 tlmustapippuria
Tulosta

Suikaloi kaali. Raasta porkkanat ja hienonna sipuli. Paahda jauheliha padassa ilman rasvaa ahkerasti käännellen. Lisää kasvikset ja kuullota miedolla lämmöllä muutama minuutti. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Hauduta pataa miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen noin 20 minuuttia. Syyskaali kypsyy nopeasti, talvella kaali tarvitsee pidemmän kypsennysajan. Mausta kaali-jauhelihapata kypsennyksen aikana soijalla, chilikastikkeella, meiramilla ja mustapippurilla. Tarkista maku. Keitä kaali-jauhelihapadan lisäkkeeksi ohrahelmiä.

MITÄ PIDIT?
3.61
Kommentoi »