


Kaali-jauhelihapata
40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min
Reseptin ainekset
5 annosta
1 kg
valkokaalia
2
porkkanaa
1
sipuli
400 g
naudan paistijauhelihaa
4 dl
vettä
2 rkl
soijakastiketta
2 rkl
makeaa chilikastiketta
2 tl
meiramia
1/2 tl
mustapippuria
Kaali-jauhelihapata – ohje:
- Suikaloi kaali. Raasta porkkanat ja hienonna sipuli.
- Paahda jauheliha padassa ilman rasvaa ahkerasti käännellen. Lisää kasvikset ja kuullota miedolla lämmöllä muutama minuutti. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi.
- Hauduta pataa miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen noin 20 minuuttia. Syyskaali kypsyy nopeasti, talvella kaali tarvitsee pidemmän kypsennysajan.
- Mausta kaali-jauhelihapata kypsennyksen aikana soijalla, chilikastikkeella, meiramilla ja mustapippurilla. Tarkista maku.
- Keitä kaali-jauhelihapadan lisukkeeksi ohrahelmiä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat