Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tomaatti-inkiväärikeitto

25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min
8.2.2012
Reseptin ainekset
4 annosta
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
1/2 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
tuoretta inkivääriä (raastettuna)
1 kg
tomaattimurskaa
4 dl
kasvislientä
1/4 tl
mustapippuria
1 tl
sokeria
1 dl
ruokakermaa (rasvaa 5 %, vähälaktoosinen)
2 dl
tuoretta korianteria
Lisäksi
200 g
rasvatonta raejuustoa

Tomaatti-inkiväärikeitto – ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota siinä sipulit. Lisää raastettu inkivääri, tomaattimurska, kasvisliemi ja mustapippuri. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia.
  2. Lisää sokeri, ruokakerma ja hienonnetut yrtit, älä enää keitä. Tarkista maku.
  3. Tarjoa tomaatti-inkiväärikeitto raejuuston kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt