3,8(9)
Keväinen parsasalaatti
Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
Munaton
1 h
{
Aktiivinen 50 min
Passiivinen 10 min
11.5.2012
 |
Maku
Reseptin ainekset
6 annosta
1 kpljääsalaattia ruukussa
3 dlviinisuolaheinää
3 dlrucolaa
500 gparsaa (vihreää)
100 gretiisejä
400 gsavustettua siikaa
Sitruunavinaigrette
1/2 dlrypsiöljyä
2 rklsitruunamehua
1 rklvalkoviinietikkaa
2 tljuoksevaa hunajaa
1/4 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria

Sekoita sitruunavinaigreten ainekset keskenään.

Huuhtele salaatit, parsat ja retiisit. Tarvittaessa kuori parsat varovasti.

Kiehauta laakeassa kattilassa (tai parsakattilassa) vettä. Ripauta suolaa veteen. Keitä parsoja 5–10 minuuttia. Huuhtele kylmällä vedellä.

Leikkaa retiisit viipaleiksi.

Perkaa ja paloittele savukala. Revi salaatit ja rucolat kulhon pohjalle.

Sekoita kaikki keväisen parsasalaatin ainekset keskenään. Mausta parsasalaatti sitruunavinaigretella.

Jos haluat ruokaisamman salaatin, lisää joukkoon keitettyjä uusia perunoita.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.