


Kesäkurpitsavohvelit – brunssipöydän rapeimmat suolapalat
40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min
Kesäkurpitsavohvelit hurmaavat sinut takuulla! Mehevät, mutta pinnalta rapeat vohvelit sisältävät kokonaisen kesäkurpitsan ja kunnon kasan parmesaania, nam!
Reseptin ainekset
8
Kesäkurpitsavohvelit
1
kesäkurpitsa (noin 450 g)
3 dl
parmesaanijuustoa (noin 75 g)
2
munaa
2 dl
maitoa
3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
½ tl
suolaa
Paistaminen
½ dl
rypsiöljyä tai voita
Kesäkurpitsavohvelit – ohje:
- Pese ja raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi lautasen päällä. Raasta parmesaani hienoksi raasteeksi.
- Vatkaa munien rakenne rikki ja kaada joukkoon maito. Lisää kesäkurpitsa nesteineen ja raastettu parmesaani.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Anna taikinan turvota 20 minuuttia. Taikina on melko paksua.
- Kuumenna vohvelirauta ja paista taikinasta vohveleita. Kesäkurpitsavohvelit maistuvat hyvältä esimerkiksi ranskankerman, graavilohen, mozzarellan, pannulla paistetun pinaatin ja kananmunan kanssa.
Pakasta ylijääneet kesäkurpitsavohvelit ja lämmitä leivänpaahtimessa arkiaamupalalle tai välipalaksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat