Maku

Kesäkurpitsavohvelit – brunssipöydän rapeimmat suolapalat

40 min
KA
4.5
0

Kesäkurpitsavohvelit hurmaavat sinut takuulla! Mehevät, mutta pinnalta rapeat vohvelit sisältävät kokonaisen kesäkurpitsan ja kunnon kasan parmesaania, nam!
Tulosta
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (8)

Kesäkurpitsavohvelit

  • 1kesäkurpitsa (noin 450 g)
  • 3 dlparmesaanijuustoa (noin 75 g)
  • 2munaa
  • 2 dlmaitoa
  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 1 tlleivinjauhetta
  • ½ tlsuolaa

Paistaminen

  • ½rypsiöljyä tai voita

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN20 min
MITÄ PIDIT?
4.5