


Kesäkurpitsapihvit
30 min
Kesäkurpitsapihvit saavat pannulla ihanan rapean paistopinnan. Juusto ja kesäsipuli maustavat taikinan herkulliseksi. Nämä puolessa tunnissa valmistuvat pihvit saattavat maistua niillekin, jotka väittävät, ettei kesäkurpitsa ole hyvää!
Reseptin ainekset
10 kpl
500 g
kesäkurpitsaa (raasteena)
1
kesäsipuli (hienonnettuna)
1
muna
100 g
juustoa (raastettuna)
2 rkl
vehnäjauhoja
2 rkl
tuoretta minttua (hienonnettuna)
1 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Paistamiseen
2 rkl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
Kesäkurpitsapihvit – ohje:
- Sekoita kulhossa kaikki aineet keskenään. Jos kesäkurpitsa on hyvin mehevää, raaste kannattaa puristaa kuivemmaksi.
- Kuumenna rasva pannulla. Nosta massasta lusikalla nokareita pannulle. Taputtele nokareet pihveiksi. Paista pihvit molemmin puolin miedolla lämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja kesäkurpitsapihvit ovat saaneet kauniin värin.
- Tarjoa kesäkurpitsapihvien kanssa salaattia ja tuoreita vihanneksia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat