Maku

Kesäkurpitsapihvit

30 min
4
16

Kesäkurpitsapihvit

KA
16
4
Puolessa tunnissa valmiit kesäkurpitsapihvit saavat pannulla ihanan rapean paistopinnan. Juusto ja kesäsipuli maustavat taikinan herkulliseksi. Nämä saattavat maistua niillekin, jotka väittävät, ettei kesäkurpitsa ole hyvää!
Teksti Kati Pohja
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 kpl)

  • 500 gkesäkurpitsaa (raasteena)
  • 1 kplkesäsipulia (hienonnettuna)
  • 1 kplmunaa
  • 100 gjuustoa (raastettuna)
  • 2 rklvehnäjauhoja
  • 2 rkltuoretta minttua (hienonnettuna)
  • 1 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Paistamiseen

  • 2 rkljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Jos kesäkurpitsa on hyvin mehevää, niin raaste kannattaa puristaa kuivemmaksi.Kuumenna rasva pannulla. Nosta massasta lusikalla nokareita pannulle. Taputtele nokareet pihveiksi. Paista pihvit molemmin puolin miedolla lämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja kesäkurpitsapihvit ovat saaneet kauniin värin.
Tarjoa kesäkurpitsapihvien kanssa salaattia ja tuoreita vihanneksia.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä