Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kesäkurpitsa-kikhernepasta

20 min

Kesäkurpitsat ovat kesällä parhaimmillaan aivan pikkuruisina ja kiinteinä, ja niistä saa kikherneiden kera ihanan pastaruoan. Mausteeksi kaivataan vain vähän kookosmaitoa ja tomaattipyrettä. Paahdetut auringonkukansiemenet kruunaavat ravitsevan annoksen.

3.7.2015
Reseptin ainekset
2 annosta
3 dl
kikherneitä
1 kpl
kesäkurpitsaa (tai 2 pientä ja kiinteää)
1 rkl
oliiviöljyä
3 rkl
tomaattipyreetä
1 dl
kookosmaitoa
1 tl
kuivattua korianteria
1 tl
paprikajauhetta
1/2 tl
suolaa
2 tl
hunajaa
päälle
3 rkl
auringonkukansiemeniä
2 rkl
kookosmaitoa
Lisäksi
lisukkeeksi pastaa tai riisiä

Valmista kikherneet paketin ohjeen mukaan tai jos käytät valmiiksi keitettyjä, valuta ja huuhtele hyvin.

Kuumenna öljy pannulla. Pilko kesäkurpitsa ja ruskista sitä suht korkealla lämmöllä viitisen minuuttia. Pienennä lämpöä ja kypsytä kurpitsaa vielä kymmenisen minuuttia. Lisää kikherneet, tomaattipyre, kookosmaito, mausteet ja hunaja. Anna porista miedolla lämmöllä kunnes kookosmaito on aika lailla imeytynyt. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Valmista pasta ohjeen mukaan.

Paahda auringonkukansiemenet kuivalla kuumalla pannulla hämmentäen, varo polttamista.

Tarjoile kesäkurpitsahässäkkä pastan kera ja ripottele päälle auringonkukansiemeniä. Drisslaa halutessasi vielä päälle vähän kookosmaitoa ja oliiviöljyä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt