Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kesäkurpitsa-jauhelihakastike on arkiruokien uusi ykkönen – kokeile helppoa reseptiä!

25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min

Kesäkurpitsa-jauhelihakastike syntyy käden käänteessä ja toimii mainiosti vaikkapa perunan kaverina. Tähän kastikkeeseen saa helposti sujautettua osan kauden kesäkurpitsasadosta!

28.8.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
Kesäkurpitsa-jauhelihakastike
400 g
jauhelihaa
1 rkl
voita
1
sipuli
2 rkl
vehnäjauhoja
2 dl
vettä
1
lihaliemikuutio
1–2
kesäkurpitsaa (300 g)
2 dl
ruokakermaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
½ dl
hienonnettua rakuunaa

Kesäkurpitsa-jauhelihakastike – ohje:

  1. Ruskista jauheliha paistinpannulla voissa. Hienonna sipuli ja lisää se pannulle. Jatka hetki paistamista. Lisää vehnäjauhot ja jatka ruskistamista. Lisää vesi ja murskattu lihaliemikuutio.
  2. Kuutioi kesäkurpitsat noin sentin paloiksi ja lisää kastikkeen joukkoon. Paista hetki ja lisää ruokakerma. Mausta mustapippurilla ja hienonnetulla rakuunalla. Lisää tarvittaessa suolaa.
  3. Tarjoa kesäkurpitsa-jauhelihakastike esimerkiksi keitettyjen perunoiden kanssa.

Vinkki!

Katso myös ruskean jauhelihakastikkeen ohje, jolla valmistat koko perheelle maistuvan perinteisen kastikkeen.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt