Maku

Kesäkurpitsa-halloumipihvit

20 min
4.1
4

Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Raasta halloumijuusto ja raikas kesäkurpitsa meheviin kasvispihveihn. Tämä resepti jää varmasti käyttöön!
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplkesäkurpitsaa (noin 400 g)
  • 2 kplmunaa
  • 200 ghalloumijuustoa
  • 3 rklvehnäjauhoja
  • 3 rklpersiljaa (tuoretta, silputtuna)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria (jauhettuna)

Paistamiseen

  • 2 rklrypsiöljyä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa karkeaksi. Valuta se siivilässä. Yhdistä kesäkurpitsaraasteeseen munat. Raasta halloumi karkeaksi. Lisää halloumi ja jauhot kesäkurpitsaraasteeseen. Mausta seos persiljalla, suolalla ja mustapippurilla. Anna turvota hetki.

Ota kahdella ruokalusikalla nokareita ja paista ne öljyssä kauniin värisiksi ja rapeiksi, 3–4 minuuttia/puoli. Pidä pihvit lämpiminä folion alla. Tarjoa salaatin kera.

MITÄ PIDIT?
4.1
Katso myös nämä