


Kesäkurpitsa-halloumipihvit
20 min
Raasta halloumijuusto ja raikas kesäkurpitsa meheviin kasvispihveihn. Tämä resepti jää varmasti käyttöön!
Reseptin ainekset
4 annosta
1
kesäkurpitsa (noin 400 g)
200 g
halloumijuustoa
2
munaa
½ dl
vehnäjauhoja
½ dl
persiljaa (hienonnettuna)
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Paistamiseen
2 rkl
rypsiöljyä
Kesäkurpitsa-halloumipihvit valmistetaan näin:
- Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa raastimen isommalla terällä. Valuta raaste siivilässä. Raasta myös halloumi karkeaksi.
- Yhdistä munat kesäkurpitsaraasteeseen. Lisää halloumi ja jauhot.
- Mausta seos persiljalla, suolalla ja mustapippurilla. Anna turvota hetki.
- Ota kahdella ruokalusikalla nokareita ja paista ne öljyssä kauniin värisiksi ja rapeiksi, 3–4 minuuttia/puoli. Pidä pihvit lämpiminä folion alla. Tarjoa salaatin kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat