Maku

Kesäkurpitsa-halloumipihvit

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Raasta halloumijuusto ja raikas kesäkurpitsa meheviin kasvispihveihn. Tämä resepti jää varmasti käyttöön!
3.7
14
Julkaistu: 19.11.2015


Ainekset (4 annosta)

  • 1 kesäkurpitsa (noin 400 g)
  • 200 ghalloumijuustoa
  • 2munaa
  • ½ dlvehnäjauhoja
  • ½ dlpersiljaa (hienonnettuna)
  • ½ tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria

Paistamiseen

  • 2 rklrypsiöljyä
Tulosta

Kesäkurpitsa-halloumipihvit valmistetaan näin:

  1. Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa raastimen isommalla terällä. Valuta raaste siivilässä. Raasta myös halloumi karkeaksi.
  2. Yhdistä munat kesäkurpitsaraasteeseen. Lisää halloumi ja jauhot.
  3. Mausta seos persiljalla, suolalla ja mustapippurilla. Anna turvota hetki.
  4. Ota kahdella ruokalusikalla nokareita ja paista ne öljyssä kauniin värisiksi ja rapeiksi, 3–4 minuuttia/puoli. Pidä pihvit lämpiminä folion alla. Tarjoa salaatin kera.
14 kommenttia