


Kesäkurpitsa-broilerikeitto
25 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 5 min
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
kesäkurpitsaa
1 kpl
purjoa
1 rkl
rypsiöljyä
2 tl
currya
1/2 tl
kurkumaa
300 g
maustamattomia broilerinsuikaleita
10 dl
kanalientä
2 dl
pastaa
1/2 tl
suolaa
1 dl
tuoretta korianteria (hienonnettuna)
2 rkl
limen mehua
- Huuhdo ja leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo.
- Kuumenna öljy ja mausteet pannulla. Paista broilerisuikaleet nopeasti mausteöljyssä. Lisää purjot ja anna kuullottua.
- Kumoa broileri-purjoseos kattilaan. Kaada joukkoon kanaliemi ja kuumenna kiehuvaksi.
- Lisää kesäkurpitsat, pasta ja suola. Keitä kesäkurpitsa-broilerikeittoa miedolla lämmöllä kannen alla noin 7 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
- Mausta kesäkurpitsa-broilerikeitto tuoreella korianterilla ja limemehulla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat