Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kesäkurpitsa-broilerikeitto

25 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 5 min
29.8.2013
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
kesäkurpitsaa
1 kpl
purjoa
1 rkl
rypsiöljyä
2 tl
currya
1/2 tl
kurkumaa
300 g
maustamattomia broilerinsuikaleita
10 dl
kanalientä
2 dl
pastaa
1/2 tl
suolaa
1 dl
tuoretta korianteria (hienonnettuna)
2 rkl
limen mehua
  1. Huuhdo ja leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo.
  2. Kuumenna öljy ja mausteet pannulla. Paista broilerisuikaleet nopeasti mausteöljyssä. Lisää purjot ja anna kuullottua.
  3. Kumoa broileri-purjoseos kattilaan. Kaada joukkoon kanaliemi ja kuumenna kiehuvaksi.
  4. Lisää kesäkurpitsat, pasta ja suola. Keitä kesäkurpitsa-broilerikeittoa miedolla lämmöllä kannen alla noin 7 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
  5. Mausta kesäkurpitsa-broilerikeitto tuoreella korianterilla ja limemehulla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt