Maku

Kesäkurpitsa-broilerikeitto

25 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
5 min
LA
MA
MU
4
0
Julkaistu: 29.8.2013


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 400 gkesäkurpitsaa
  • 1 kplpurjoa
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 2 tlcurrya
  • 1/2 tlkurkumaa
  • 300 gmaustamattomia broilerinsuikaleita
  • 10 dlkanalientä
  • 2 dlpastaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1 dltuoretta korianteria (hienonnettuna)
  • 2 rkllimettimehua
Tulosta

Huuhdo ja leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo.

Kuumenna öljy ja mausteet pannulla. Paista broilerisuikaleet nopeasti mausteöljyssä. Lisää purjot ja anna kuullottua.

Kumoa broileri-purjoseos kattilaan. Kaada joukkoon kanaliemi ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää kesäkurpitsat, pasta ja suola. Keitä kesäkurpitsa-broilerikeittoa miedolla lämmöllä kannen alla noin 7 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.

Mausta kesäkurpitsa-broilerikeitto tuoreella korianterilla ja limettimehulla.

Kommentoi »