Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Vihreä ja vehreä kasvisruoka

Kesäkeitto-gnocchipannu on helppo yhden astian kesäruoka – valmista vartissa!

15 min

Tutut kesäkeiton maut saavat uuden elämän gnocchien, kerman ja sitruunan kanssa. Kaikki tapahtuu yhdellä pannulla vartissa – ja maistuu koko perheelle!

12.7.2025
Reseptin ainekset
4
3
pientä porkkanaa
3
kesäsipulia
2 rkl
voita
500 g
perunagnoccheja
2 dl
vettä
1 rkl
kasvisfondia
2 dl
kuohukermaa
½ tl
mustapippuria rouhittuna
2 dl
tuoreita tai pakasteherneitä
50 g
babypinaattia
½ rku
tilliä
1
sitruuna

Kesäkeitto-gnocchipannu – ohje:

  1. Kuori ja viipaloi porkkanat ohuiksi siivuiksi ja hienonna sipuli varsineen. Säästä varret myöhempään (kohta 4).
  2. Kuumenna pannulla voi ja kuullota sipulin valkoista osaa ja porkkanoita 3 minuuttia.
  3. Lisää gnocchit, vesi, kasvisfondi, kerma ja mustapippuri. Keitä 2 minuuttia.
  4. Lisää herneet, pinaatti ja kesäsipulin varret. Sekoita ja anna kiehahtaa.
  5. Viimeistele tuoreella tillillä ja purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu. Viipaloi loput sitruunasta koristeeksi pannun päälle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt