Vihreä ja vehreä kasvisruoka
Kesäkeitto-gnocchipannu on helppo yhden astian kesäruoka – valmista vartissa!
15 min
Tutut kesäkeiton maut saavat uuden elämän gnocchien, kerman ja sitruunan kanssa. Kaikki tapahtuu yhdellä pannulla vartissa – ja maistuu koko perheelle!
Reseptin ainekset
4
3
pientä porkkanaa
3
kesäsipulia
2 rkl
voita
500 g
perunagnoccheja
2 dl
vettä
1 rkl
kasvisfondia
2 dl
kuohukermaa
½ tl
mustapippuria rouhittuna
2 dl
tuoreita tai pakasteherneitä
50 g
babypinaattia
½ rku
tilliä
1
sitruuna
Kesäkeitto-gnocchipannu – ohje:
- Kuori ja viipaloi porkkanat ohuiksi siivuiksi ja hienonna sipuli varsineen. Säästä varret myöhempään (kohta 4).
- Kuumenna pannulla voi ja kuullota sipulin valkoista osaa ja porkkanoita 3 minuuttia.
- Lisää gnocchit, vesi, kasvisfondi, kerma ja mustapippuri. Keitä 2 minuuttia.
- Lisää herneet, pinaatti ja kesäsipulin varret. Sekoita ja anna kiehahtaa.
- Viimeistele tuoreella tillillä ja purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu. Viipaloi loput sitruunasta koristeeksi pannun päälle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat