Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kesäfrittata

40 min

Kesäaamujen aatelia on makoisa parhaat palat sisältävä frittata, jolla nälkä pysyy poissa pidemmänkin aikaa.

Reseptin ainekset
5 annosta
400 g
kypsiä uusia perunoita
400 g
parsaa
6 kpl
kananmunia
300 g
kesäkurpitsaa
10 cm pala purjoa
0,5 dl
tuoretta ruohosipulia silputtuna
200 g
mozzarellaa
300 g
pekonia
2 kpl
valkosipulin kynsiä
Lisäksi
Suolaa ja pippuria

Kuutioi perunat ja pilko parsa parin sentin paloiksi. Raasta kesäkurpitsa. Paista pekonit kypsäksi, jätä sivuun odottamaan. Laita pannulle reilusti voita ja paista perunoita viitisen minuuttia ja lisää parsa, paista pari minuuttia ja lisää raastettu kesäkurpitsa sekä hiukan suolaa ja pippuria. Sekoita munien kanssa puoli teelusikallista suolaa sekä murskatut valkosipulin kynnet ja kaada seos pannuun kasviksien päälle. Laita pannu uuniin vartiksi 200 asteeseen ja sillä välin silppua purjo sekä ruohosipuli. Laita valmiin frittatan pälle vielä mozzarella palat ja lämmitä ihan hetki uunissa. Ripottele päälle purjo ja ruohosipuli sekä pekoni. 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt