Maku

Kesäfrittata

40 min
5
0

Kesäfrittata

Kesäaamujen aatelia on makoisa parhaat palat sisältävä frittata, jolla nälkä pysyy poissa pidemmänkin aikaa.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (5 annosta)

  • 400 gkypsiä uusia perunoita
  • 400 gparsaa
  • 6 kplkananmunia
  • 300 gkesäkurpitsaa
  • 10 cm pala purjoa
  • 0,5 dltuoretta ruohosipulia silputtuna
  • 200 gmozzarellaa
  • 300 gpekonia
  • 2 kplvalkosipulin kynsiä

Lisäksi

  • Suolaa ja pippuria

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN

Kuutioi perunat ja pilko parsa parin sentin paloiksi. Raasta kesäkurpitsa. Paista pekonit kypsäksi, jätä sivuun odottamaan. Laita pannulle reilusti voita ja paista perunoita viitisen minuuttia ja lisää parsa, paista pari minuuttia ja lisää raastettu kesäkurpitsa sekä hiukan suolaa ja pippuria. Sekoita munien kanssa puoli teelusikallista suolaa sekä murskatut valkosipulin kynnet ja kaada seos pannuun kasviksien päälle. Laita pannu uuniin vartiksi 200 asteeseen ja sillä välin silppua purjo sekä ruohosipuli. Laita valmiin frittatan pälle vielä mozzarella palat ja lämmitä ihan hetki uunissa. Ripottele päälle purjo ja ruohosipuli sekä pekoni. 

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä