


Monikäyttöinen luottokastike
Kermaviilikastike – helppo ja takuuvarma lisuke kalalle, kanalle tai kasviksille
20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min
Kermaviilikastike valmistuu hetkessä perusaineksista ja on helposti muunneltavissa yrttejä ja mausteita vaihtelemalla. Kastike sopii loistavasti vaikkapa kalan tai grilliherkkujen kaveriksi.
Reseptin ainekset
4 annosta
Kermaviilikastike
1 prk (200 g)
kermaviiliä
1 rkl
sitruunanmehua (tai valkoviini- tai omenaviinietikkaa)
1–2 tl
(dijonin)sinappia
1 tl
sokeria
¼ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria myllystä
2–3 rkl
ruohosipulia (tai tilliä tai persiljaa)
Kermaviilikastike – ohje:
- Sekoita mausteet kermaviilin joukkoon.
- Anna maustua jääkaapissa vähintään 10 minuuttia.
- Tarjoa kermaviilikastike esimerkiksi kalan, kanan tai kasvisten lisukkeena tai salaatinkastikkeena.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat