Kermassa haudutetut Ruusukaalit

20 min
5
2

Kermassa haudutetut Ruusukaalit

Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 300 gruusukaaleja
  • ½ rklvoita paistamiseen
  • 1½ dlkuohukermaa
  • 1 rklDijon sinappia
  • suolaa ja mustapippuria myllystä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Puolita ruusukaalit. Poista hiukan kantaa ja tarvittaessa huonot uloimmat lehdet. Keitä ruusukaaleja suolatussa vedessä 5 minuuttia. Valuta ruusukaalit hyvin.

Kuumenna pannulla nokare voita. Lisää ruusukaalit kuumaan pannuun ja paista muutaman minuutin ajan, kunnes ruusukaalit saavat hiukan väriä.

Lisää pannuun kerma ja Dijon sinappi. Anna ruusukaalien hautua kermassa kunnes kermakastike on paksuuntunut. Mausta suolalla ja pippurilla.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä