


Kermassa haudutetut Ruusukaalit
20 min
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
ruusukaaleja
½ rkl
voita paistamiseen
1½ dl
kuohukermaa
1 rkl
Dijon sinappia
suolaa ja mustapippuria myllystä
Puolita ruusukaalit. Poista hiukan kantaa ja tarvittaessa huonot uloimmat lehdet. Keitä ruusukaaleja suolatussa vedessä 5 minuuttia. Valuta ruusukaalit hyvin.
Kuumenna pannulla nokare voita. Lisää ruusukaalit kuumaan pannuun ja paista muutaman minuutin ajan, kunnes ruusukaalit saavat hiukan väriä.
Lisää pannuun kerma ja Dijon sinappi. Anna ruusukaalien hautua kermassa kunnes kermakastike on paksuuntunut. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat