Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kermalikööritryffelit

Kermalikööritryffelit ovat erityisesti aikuisten makuun!

29.12.2010
Reseptin ainekset
1 dl
kuohu- tai vispikermaa
200 g
tummaa suklaata
1 rkl
kermalikööriä
50 g
saksanpähkinöitä
Pinnalle
noin 2 dl
kaakaojauhetta

1. Kuumenna kerma kattilassa kiehumispisteeseen. 2. Paloittele suklaa. Ota kattila liedeltä ja sulata suklaanpalat kuumaan kermaan. Lisää likööri ja sekoita tasaiseksi. 3. Hienonna saksanpähkinät ja lisää ne suklaaseokseen. 4. Kaada seos neliskulmaiseen tuorekelmulla vuorattuun vuokaan (koko noin 15 x 15 cm). Anna jähmettyä jääkaapissa yön yli. 5. Nosta tryffelilevy kelmun avulla vuoasta ja leikkaa jääkaappikylmänä sopivan kokoisiksi paloiksi. 6. Kaada kulhon pohjalle kaakaojauhetta ja pyöritä tryffelit kaakaossa. Nosta tarjolle tai säilytä jääkaapissa tarjoiluun asti. Kaakao kostuu, jos tryffeleitä säilytetään pitkään.

Katso myös reseptit parhaat joulukarkitmarmeladi ja vaahtokarkkitikkarit!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt