


Kermaiset tomaattisilakat
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Reseptin ainekset
4-6 hengelle
600 g
silakkafileitä
suolaa
valkopippuria
½–1 tl
tilliä
anjovista) (1 prk (65 g)
voita vuoan voiteluun
½ dl
tomaattipyreetä
2 dl
laktoositonta kermaa (ruoka)
1. Leikkaa silakkafileistä selkäevä pois saksilla.
2. Aseta kaikki fileet työlaudalle tai voipaperin päälle nahkapuoli alaspäin ja kapeampi pyrstöpää itsestäsi poispäin. Mausta fileiden pinta suolalla, valkopippurilla ja reilulla määrällä tillisilppua. Jos haluat, nosta vielä jokaiselle silakkafileelle ½–1 anjovisfilee.
3. Pyöräytä silakkafileet napakoiksi rulliksi ja aseta voideltuun (noin 2 l) uunivuokaan vieriviereen.
4. Yhdistä tomaattipyree ja kerma. Kaada seos rullien päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat