Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kermainen siskonmakkarapasta

25 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 5 min
14.9.2011
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
siskonmakkaroita
2 dl
ruokakermaa
100 g
herneitä
100 g
maissia
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
300 g
pastaa (leveää nauhaa eli pappardellea)
1 dl
parmesaanijuustoa (raastettuna)

Purista makkarat kylmälle pinnoitetulle pannulle. Kuumenna ja sekoittele puuhaarukalla, jotta makkaramassa muuttuu raemaiseksi eikä jää isoiksi paloiksi. Kypsennä noin 5 minuuttia. Kumoa makkaramassa työlaudalle ja hienonna tarvittaessa. Pyyhi pannu ja nosta takaisin liedelle. Kumoa makkarat takaisin pannulle. Lisää kerma, herneet, maissit ja mausteet. Kuumenna ja anna kiehua noin 5 minuuttia. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta. Kumoa siskonmakkarakastike ja juusto pastan joukkoon. Sekoita hyvin. Tarjoa siskonmakkarapastaa vaalean täysjyväleivän kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt