Maku

Kermainen siskonmakkarapasta

25 min
4.3
0

Kermainen siskonmakkarapasta

Teksti Kati Pohja
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gsiskonmakkaroita
  • 2 dlruokakermaa
  • 100 gherneitä
  • 100 gmaissia
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 300 gpastaa (leveää nauhaa eli pappardellea)
  • 1 dlparmesaanijuustoa (raastettuna)

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN5 min

Purista makkarat kylmälle pinnoitetulle pannulle. Kuumenna ja sekoittele puuhaarukalla, jotta makkaramassa muuttuu raemaiseksi eikä jää isoiksi paloiksi. Kypsennä noin 5 minuuttia.
Kumoa makkaramassa työlaudalle ja hienonna tarvittaessa.
Pyyhi pannu ja nosta takaisin liedelle. Kumoa makkarat takaisin pannulle.
Lisää kerma, herneet, maissit ja mausteet. Kuumenna ja anna kiehua noin 5 minuuttia.
Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
Kumoa siskonmakkarakastike ja juusto pastan joukkoon. Sekoita hyvin.
Tarjoa siskonmakkarapastaa vaalean täysjyväleivän kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.3
Katso myös nämä