


Kermainen siskonmakkarapasta
25 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 5 min
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
siskonmakkaroita
2 dl
ruokakermaa
100 g
herneitä
100 g
maissia
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
300 g
pastaa (leveää nauhaa eli pappardellea)
1 dl
parmesaanijuustoa (raastettuna)
Purista makkarat kylmälle pinnoitetulle pannulle. Kuumenna ja sekoittele puuhaarukalla, jotta makkaramassa muuttuu raemaiseksi eikä jää isoiksi paloiksi. Kypsennä noin 5 minuuttia. Kumoa makkaramassa työlaudalle ja hienonna tarvittaessa. Pyyhi pannu ja nosta takaisin liedelle. Kumoa makkarat takaisin pannulle. Lisää kerma, herneet, maissit ja mausteet. Kuumenna ja anna kiehua noin 5 minuuttia. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta. Kumoa siskonmakkarakastike ja juusto pastan joukkoon. Sekoita hyvin. Tarjoa siskonmakkarapastaa vaalean täysjyväleivän kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat