Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kermainen kantarellikastike maustetaan aromikkaalla lipstikalla – kokeile superhelppoa reseptiä ja ihastu!

20 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 5 min

Kermainen kantarellikastike maustetaan aromikkaalla lipstikalla. Herkullisen kantarellikastikkeen seuraksi sopivat vaikkapa keitetyt perunat tai kala.

22.8.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
Kermainen kantarellikastike
1 l
kantarelleja
3–4
kevätsipulinvartta
2 rkl
voita
2 rkl
vehnäjauhoja
2 dl
kermaa
¼ rku
tuoretta lipstikkaa
suolaa
mustapippuria

Kermainen kantarellikastike – ohje:

  1. Puhdista kantarellit ja pilko niitä hieman. Nosta kantarellit kuumalle pannulle ja paista, kunnes kaikki neste on haihtunut.
  2. Hienonna kevätsipulinvarret. Lisää voi ja kevätsipulit pannulle. Paista hetki ja lisää vehnäjauhot. Lisää kerma ja hauduta muutama minuutti.
  3. Hienonna lipstikka ja lisää se pannulle. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa kermainen kantarellikastike esimerkiksi uusien perunoiden kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt