3,5(2)
Kermainen kantarellikastike maustetaan aromikkaalla lipstikalla – kokeile superhelppoa reseptiä ja ihastu!
kasvis
munaton
20 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 5 min
Kermainen kantarellikastike maustetaan aromikkaalla lipstikalla. Herkullisen kantarellikastikkeen seuraksi sopivat vaikkapa keitetyt perunat tai kala.
Julkaistu 22.8.2018
Kotivinkki
Reseptin ainekset 4 annosta
Kermainen kantarellikastike
1 lkantarelleja
3–4kevätsipulinvartta
2 rklvoita
2 rklvehnäjauhoja
2 dlkermaa
¼ rkutuoretta lipstikkaa
suolaa
mustapippuria

Kermainen kantarellikastike – ohje:

  1. Puhdista kantarellit ja pilko niitä hieman. Nosta kantarellit kuumalle pannulle ja paista, kunnes kaikki neste on haihtunut.
  2. Hienonna kevätsipulinvarret. Lisää voi ja kevätsipulit pannulle. Paista hetki ja lisää vehnäjauhot. Lisää kerma ja hauduta muutama minuutti.
  3. Hienonna lipstikka ja lisää se pannulle. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa kermainen kantarellikastike esimerkiksi uusien perunoiden kanssa.

1 kommentti