


Kermainen kantarellikastike maustetaan aromikkaalla lipstikalla – kokeile superhelppoa reseptiä ja ihastu!
20 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 5 min
Kermainen kantarellikastike maustetaan aromikkaalla lipstikalla. Herkullisen kantarellikastikkeen seuraksi sopivat vaikkapa keitetyt perunat tai kala.
Reseptin ainekset
4 annosta
Kermainen kantarellikastike
1 l
kantarelleja
3–4
kevätsipulinvartta
2 rkl
voita
2 rkl
vehnäjauhoja
2 dl
kermaa
¼ rku
tuoretta lipstikkaa
suolaa
mustapippuria
Kermainen kantarellikastike – ohje:
- Puhdista kantarellit ja pilko niitä hieman. Nosta kantarellit kuumalle pannulle ja paista, kunnes kaikki neste on haihtunut.
- Hienonna kevätsipulinvarret. Lisää voi ja kevätsipulit pannulle. Paista hetki ja lisää vehnäjauhot. Lisää kerma ja hauduta muutama minuutti.
- Hienonna lipstikka ja lisää se pannulle. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa kermainen kantarellikastike esimerkiksi uusien perunoiden kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat