Kermainen kantarellikastike maustetaan aromikkaalla lipstikalla – kokeile superhelppoa reseptiä ja ihastu!
20 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
5 minKermainen kantarellikastike maustetaan aromikkaalla lipstikalla. Herkullisen kantarellikastikkeen seuraksi sopivat vaikkapa keitetyt perunat tai kala.
KA
MU
3
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 22.8.2018

Kermainen kantarellikastike maustetaan aromikkaalla lipstikalla – kokeile superhelppoa reseptiä ja ihastu!
Ainekset (4 annosta)
Kermainen kantarellikastike
- 1 lkantarelleja
- 3–4kevätsipulinvartta
- 2 rklvoita
- 2 rklvehnäjauhoja
- 2 dlkermaa
- ¼ rkutuoretta lipstikkaa
- suolaa
- mustapippuria
Kermainen kantarellikastike valmistuu näin:
- Puhdista kantarellit ja pilko niitä hieman. Nosta kantarellit kuumalle pannulle ja paista, kunnes kaikki neste on haihtunut.
- Hienonna kevätsipulinvarret. Lisää voi ja kevätsipulit pannulle. Paista hetki ja lisää vehnäjauhot. Lisää kerma ja hauduta muutama minuutti.
- Hienonna lipstikka ja lisää se pannulle. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa kermainen kantarellikastike esimerkiksi uusien perunoiden kanssa.
Katso myös
MITÄ PIDIT?
3