


Keltainen keitto
30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min
Reseptin ainekset
6 annosta
1/2 kpl
juuriselleriä
1 kpl
palsternakkaa
5 kpl
porkkanaa
1 kpl
purjoa
1 kpl
bataattia
15 dl
vettä
1 kpl
kasvisliemikuutiota
1 tl
sitruunapippuria (suolaton)
1 rkl
yrttimaustesekoitusta (suolaton) (Provence)
1/2 dl
ruokakermaa
1 1/2 dl
omenasosetta
Lisäksi
150 g
smetanaa
1/4 dl
omenasosetta
Pinnalle
1 dl
ruohosipulia
Kuori ja lohko juurekset. Kiehauta liemi ja keitä kasviksia hiljalleen noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Soseuta keittoainekset. Lisää kerma, omenasose ja mausteet. Tarjoa kuumana leipäpalan ja omenasoseella maustetun smetanan tai chilikastikkeella tai wasabilla maustetun ranskankerman kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat