Kotivinkki

Keltainen kanapata

0
0


 

Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Ainekset

  • 1 kplsipuli
  • 1 rklöljyä
  • 1 rklcurryjauhe
  • 1 tlpaprikajauhe
  • 6 dlvettä
  • 3 dljasmiiniriisiä
  • 250 gbroilerisuikaleita
  • 250 gparsakaalia
  • suolaa
  • pippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Kuori ja hienonna sipuli.

2. Kuullota sipulia sekä curry- ja paprikajauhetta hetki öljyssä kattilassa.

3. Lisää vesi, jasmiiniriisi ja broilerisuikaleet.

4. Keitä noin 10 minuuttia, kunnes riisi on kypsää.

5. Paloittele parsakaali ja lisää se pataan.

6. Kiehauta seos ja mausta se suolalla ja pippurilla.

Osta: sipuli, curryjauhetta, paprikajauhetta, jasmiiniriisiä, broilerisuikaleita, parsakaali

MITÄ PIDIT?
0