Kotivinkki

Keltainen kanapata

0
0

Keltainen kanapata

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 1 kplsipuli
  • 1 rklöljyä
  • 1 rklcurryjauhe
  • 1 tlpaprikajauhe
  • 6 dlvettä
  • 3 dljasmiiniriisiä
  • 250 gbroilerisuikaleita
  • 250 gparsakaalia
  • suolaa
  • pippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Kuori ja hienonna sipuli.

2. Kuullota sipulia sekä curry- ja paprikajauhetta hetki öljyssä kattilassa.

3. Lisää vesi, jasmiiniriisi ja broilerisuikaleet.

4. Keitä noin 10 minuuttia, kunnes riisi on kypsää.

5. Paloittele parsakaali ja lisää se pataan.

6. Kiehauta seos ja mausta se suolalla ja pippurilla.

Vinkki!

Osta: sipuli, curryjauhetta, paprikajauhetta, jasmiiniriisiä, broilerisuikaleita, parsakaali

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä