Kuvat
Julkaistu 19.9.2005

Keltainen hyytelö
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 5 dltyrnimehua
- 1 dlvettä
- 1 1/2 dlhyytelösokeria
Varras
- 2 dlmustikoita (isoja)
- 50 gtuoretta rosmariinia (oksia)
- 2 rkltomusokeria
Kuumenna vesi ja mehu kiehuvaksi, lisää hyytelösokeri ja sekoita kunnes liemi kirkastuu. Kaada liemi kuumana tarjoilumaljoihin ja hyydytä kylmässä.
Pujota kookkaat mustikat riivittyihin rosmariinioksiin ja nosta keltaissten hyytelöiden koristeeksi. Puuteroi vartaat tomusokerilla.
•Jos haluat tehdä hyytelön ilman sokeria, hyydytä mehu agar-agarhiutaleilla, joita tarvitset 4 tl. Sekoita levähiutaleet veteen ja keitä, kunnes ne ovat liuenneet (noin 5 minuuttia). Lisää mehu ja kuumenna. Jaa maljoihin ja jäähdytä kuten edellä.