


Keltainen hyytelö
30 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 25 min
Reseptin ainekset
4 annosta
5 dl
tyrnimehua
1 dl
vettä
1 1/2 dl
hyytelösokeria
Varras
2 dl
mustikoita (isoja)
50 g
tuoretta rosmariinia (oksia)
2 rkl
tomusokeria
Kuumenna vesi ja mehu kiehuvaksi, lisää hyytelösokeri ja sekoita kunnes liemi kirkastuu. Kaada liemi kuumana tarjoilumaljoihin ja hyydytä kylmässä.
Pujota kookkaat mustikat riivittyihin rosmariinioksiin ja nosta keltaissten hyytelöiden koristeeksi. Puuteroi vartaat tomusokerilla.
•Jos haluat tehdä hyytelön ilman sokeria, hyydytä mehu agar-agarhiutaleilla, joita tarvitset 4 tl. Sekoita levähiutaleet veteen ja keitä, kunnes ne ovat liuenneet (noin 5 minuuttia). Lisää mehu ja kuumenna. Jaa maljoihin ja jäähdytä kuten edellä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat